Povezane vesti

Evo za šta nas je sada optužio!

Evo za šta nas je sada optužio!

Alo 10.10.2018
Plenković ne odustaje. Premijer Andrej Plenković optužio je danas Srbiju da loše govori o Hrvatskoj u međunarodnoj zajednici na šta, kako je rekao, zvanični Zagreb odlučno odgovara. Podnoseći izveštaj o radu vlade, Plenković je u parlamentu… »
Plenković pljuje Srbiju, a zbog ovoga bi trebalo da nam bude zahvalan!

Plenković pljuje Srbiju, a zbog ovoga bi trebalo da nam bude zahvalan!

Alo 10.10.2018
Premijer Hrvatske ponovo napao Srbiju! Premijer Hrvatske optužio je Srbiju da kleveta Hrvatsku u međunarodnoj zajednici. Plenković je, podnoseći u Saboru izveštaj o radu vlade, imao zamerke skoro svakoj bivšoj jugoslovenskoj republici, a posebno se… »
Plenković: Srbija nas ogovara u svetu

Plenković: Srbija nas ogovara u svetu

Mondo 10.10.2018
Hrvatski premijer Andrej Plenković optužio je danas Srbiju da loše govori o Hrvatskoj u međunarodnoj zajednici na šta, kako je rekao, zvanični Zagreb odlučno odgovara. Foto: Beta/AP Photo/Amel Emric Podnoseći izveštaj o radu Vlade, Plenković je… »
Plenković: Srbija loše govori o Hrvatskoj, mi odlučno odgovaramo

RTS 10.10.2018
Hrvatski premijer Andrej Plenković optužio je Srbiju da loše govori o Hrvatskoj u međunarodnoj zajednici na šta, kako je rekao, zvanični Zagreb odlučno odgovara. Podnoseći izveštaj o radu Vlade, Andrej Plenković je u parlamentu rekao da su… »

Večernje novosti 10.10.2018
Premijer Andrej Plenković optužio je Srbiju da loše govori o Hrvatskoj u međunarodnoj zajednici na šta, kako je rekao, zvanični Zagreb odlučno odgovara. Premijer Andrej Plenković optužio je Srbiju da loše govori o Hrvatskoj u međunarodnoj… »
Plenković: Srbija loše govori o Hvatskoj

Plenković: Srbija loše govori o Hvatskoj

Al Jazeera 10.10.2018
Podnoseći izvješće o radu Vlade, Plenković se osvrnuo na odnose sa Srbijom i Slovenijom te na izbore u BiH. Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u srijedu da Srbija loše govori o Hrvatskoj u međunarodnoj zajednici na što, kako je rekao… »
Plenković: Odnosi sa Srbijom opterećeni ratnom prošlošću

Plenković: Odnosi sa Srbijom opterećeni ratnom prošlošću

N1 Info 10.10.2018
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ocenio je u Zagrebu da su odnosi sa Srbijom opterećeni ne samo otvorenim pitanjima iz rata 1990-tih nego i retorikom kojom je Hrvatska oklevetana u međunarodnoj zajednici. "Odnosi sa Srbijom su opterećeni ne samo… »

Vesti dana »