Hrvati tvrde: Lidl u Srbiji jeftiniji - da li je baš tako?

Hrvati tvrde: Lidl u Srbiji jeftiniji - da li je baš tako?

B92 sreda, 10. oktobar 2018.
B92: Hrvati tvrde: Lidl u Srbiji jeftiniji - da li je baš tako?
Otkucava i poslednji dan bez Lidla u Srbiji, i čeka se da se vidi da li će opravdati očekivanja - i doneti niže cene.
Prvi put kompanija će tačno u 8 ujutru otvoriti svoja vrata u Srbiji sa pet prodavnica u Beogradu i 11 u drugim gradovima (Bor, Kragujevac, Niš, Leskovac, Smederevo, Subotica, Sombor, Užice, Šabac, Novi Sad i Zrenjanin).. Lidl,... »

Novi dan: Miodrag Zec o otvaranju tržišta i dolasku Lidla

N1 Info sreda, 10. oktobar 2018.
Profesor ekonomije na Beogradskom univerzitetu Miodrag Zec biće gost teme jutra Novog dana TV N1, u četvrtak 11. oktobra. Štampu će prelistavati Nenad Čaluković, a najavljujemo i KIDS FEST i "Antistress day". Uživo ćemo se uključiti u otvaranje Lidl marketa i sednicu Skupštine grada Beograda.
Srbija će u 2018. godini imati najveći privredni rast od zemalja na Zapadnom Balkanu. To potvrđuju podaci Međunarodnog monetarnog fonda koji je projekciju rasta bruto društvenog proizvoda Srbije promenio sa 3,5 na 4 odsto. Kako... »

Lidl u četvrtak otvara prodavnice širom Srbije: Konačno kvalitet po nižoj ceni?

Vesti online sreda, 10. oktobar 2018.
Kompanija Lidl Srbija otvoriće 11. oktobra 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, pa će tako građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi imati priliku da pazare u Lidl radnjama.
Građani su zadovoljni dolaskom ovog poznatog lanca i nadaju se povoljnim cenama, jer trenutno u Srbiji, uprkos poslovanju više trgovaca, nema prave konkurencije. I pored čestih akcija, građani se žale da pazare po znatno višim... »
©2019 Netmark d.o.o.