Povezane vesti

Izbegnuta tragedija! Sestra Ivice Dačića umalo da pogine na jedan od najvažnijih dana u svom životu!

Izbegnuta tragedija! Sestra Ivice Dačića umalo da pogine na jedan od najvažnijih dana u svom životu!

Srbija danas 10.10.2018
Saobraćajna nesreća je mogla imati fatalne posledice. Emica Dačić, sestra srpskog šefa diplomatije, doživela je saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić i to baš na dan koji je veoma značajan za porodicu Dačić. Naime, na… »
Dačić i Skat zadovoljni zbog sastanaka održanih u Njujorku: Imamo podstrek za jačanje saradnje Srbije i SAD

Dačić i Skat zadovoljni zbog sastanaka održanih u Njujorku: Imamo podstrek za jačanje saradnje Srbije i SAD

Telegraf 10.10.2018
Ambasador Skat istakao je značaj ulaganja kontinuiranih napora u cilju unapređenja odnosa između regionalnih zemalja i promocije regionalne saradnje. Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i američki ambasador Kajl Skat… »
Crna nedelja na srpskim putevima: Motociklista poginuo kada je sleteo sa puta i udario u zid

Crna nedelja na srpskim putevima: Motociklista poginuo kada je sleteo sa puta i udario u zid

Telegraf 10.10.2018
On je tokom vožnje udario u zid. U saobraćajnoj nesreći u Hajdukovu kod Subotice poginuo je motociklista Robert Ladocki (52). Nisam smeo majci na njen rođendan da javim za sestrin udes, presekao sam se! Dačić otkrio kako je saznao za saobraćajnu… »
Nisam smeo majci na njen rođendan da javim za sestrin udes, presekao sam se! Dačić otkrio kako je saznao za saobraćajnu…

Nisam smeo majci na njen rođendan da javim za sestrin udes, presekao sam se! Dačić otkrio kako je saznao za saobraćajnu…

Telegraf 10.10.2018
U nesreći je pored nje povređen i saputnik, iz škode koja se kretala svojom trakom, kada je iznenada na njih naleteo jugo. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić objasnio je gde ga je dočekala vest o udesu sestre Emice i otkrio da se veoma uplašio… »
Sestra Ivice Dačića imala udes: Na Ibarskoj magistrali na njen automobil naleteo "jugo"

Sestra Ivice Dačića imala udes: Na Ibarskoj magistrali na njen automobil naleteo "jugo"

Telegraf 10.10.2018
Vozač "juga" nije ustupio prvenstvo prolaza "škodi" Emica Dačić sestra ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i jos jedna osoba lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić. Oni su se nalazili u automobilu… »
Porodica u suzama! Dačić u šoku posle nesreće svoje sestre, ministar se hitno oglasio!

Porodica u suzama! Dačić u šoku posle nesreće svoje sestre, ministar se hitno oglasio!

Srbija danas 10.10.2018
"Veoma sam se uplašio..." Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da ga je supruga kroz suze obavestila o udesu njegove sestre Emice, tako da se veoma uplašio. - Presekao sam se kad sam čuo, jer me je supruga pozvala kroz suze. Hvala Bogu, sve je… »

Vesti dana »