Повезане вести

Избегнута трагедија! Сестра Ивице Дачића умало да погине на један од најважнијих дана у свом животу!

Избегнута трагедија! Сестра Ивице Дачића умало да погине на један од најважнијих дана у свом животу!

Србија данас 10.10.2018
Саобраћајна несрећа је могла имати фаталне последице. Емица Дачић, сестра српског шефа дипломатије, доживела је саобраћајну несрећу на Ибарској магистрали код мотела Шарић и то баш на дан који је веома значајан за породицу Дачић… »
Црна недеља на српским путевима: Мотоциклиста погинуо када је слетео са пута и ударио у зид

Црна недеља на српским путевима: Мотоциклиста погинуо када је слетео са пута и ударио у зид

Телеграф 10.10.2018
Он је током вожње ударио у зид. У саобраћајној несрећи у Хајдукову код Суботице погинуо је мотоциклиста Роберт Ладоцки (52). Нисам смео мајци на њен рођендан да јавим за сестрин удес, пресекао сам се! Дачић открио како је… »
Дачић и Скат задовољни због састанака одржаних у Њујорку: Имамо подстрек за јачање сарадње Србије и САД

Дачић и Скат задовољни због састанака одржаних у Њујорку: Имамо подстрек за јачање сарадње Србије и САД

Телеграф 10.10.2018
Амбасадор Скат истакао је значај улагања континуираних напора у циљу унапређења односа између регионалних земаља и промоције регионалне сарадње. Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић и амерички… »
Нисам смео мајци на њен рођендан да јавим за сестрин удес, пресекао сам се! Дачић открио како је сазнао за саобраћајну несрећу…

Нисам смео мајци на њен рођендан да јавим за сестрин удес, пресекао сам се! Дачић открио како је сазнао за саобраћајну несрећу…

Телеграф 10.10.2018
У несрећи је поред ње повређен и сапутник, из шкоде која се кретала својом траком, када је изненада на њих налетео југо. Министар спољних послова Ивица Дачић објаснио је где га је дочекала вест о удесу сестре Емице и открио да… »
Породица у сузама! Дачић у шоку после несреће своје сестре, министар се хитно огласио!

Породица у сузама! Дачић у шоку после несреће своје сестре, министар се хитно огласио!

Србија данас 10.10.2018
"Веома сам се уплашио..." Министар спољних послова Ивица Дачић каже да га је супруга кроз сузе обавестила о удесу његове сестре Емице, тако да се веома уплашио. - Пресекао сам се кад сам чуо, јер ме је супруга позвала кроз… »
Сестра Ивице Дачића имала удес: На Ибарској магистрали на њен аутомобил налетео "југо"

Сестра Ивице Дачића имала удес: На Ибарској магистрали на њен аутомобил налетео "југо"

Телеграф 10.10.2018
Возач "југа" није уступио првенство пролаза "шкоди" Емица Дачић сестра министра спољних послова Ивице Дачића и јос једна особа лакше су повређене у саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали код мотела Шарић. Они су се налазили… »

Вести дана »