Povezane vesti
Izbegnuta tragedija! Sestra Ivice Dačića umalo da pogine na jedan od najvažnijih dana u svom životu!
Srbija danas 10.10.2018
Saobraćajna nesreća je mogla imati fatalne posledice. Emica Dačić, sestra srpskog šefa diplomatije, doživela je saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić i to baš na dan koji je veoma značajan za porodicu Dačić. Naime, na… »
Dačić i Skat zadovoljni zbog sastanaka održanih u Njujorku: Imamo podstrek za jačanje saradnje Srbije i SAD
Telegraf 10.10.2018
Ambasador Skat istakao je značaj ulaganja kontinuiranih napora u cilju unapređenja odnosa između regionalnih zemalja i promocije regionalne saradnje. Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i američki ambasador Kajl Skat… »
Crna nedelja na srpskim putevima: Motociklista poginuo kada je sleteo sa puta i udario u zid
Telegraf 10.10.2018
On je tokom vožnje udario u zid. U saobraćajnoj nesreći u Hajdukovu kod Subotice poginuo je motociklista Robert Ladocki (52). Nisam smeo majci na njen rođendan da javim za sestrin udes, presekao sam se! Dačić otkrio kako je saznao za saobraćajnu… »
Nisam smeo majci na njen rođendan da javim za sestrin udes, presekao sam se! Dačić otkrio kako je saznao za saobraćajnu…
Telegraf 10.10.2018
U nesreći je pored nje povređen i saputnik, iz škode koja se kretala svojom trakom, kada je iznenada na njih naleteo jugo. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić objasnio je gde ga je dočekala vest o udesu sestre Emice i otkrio da se veoma uplašio… »
Sestra Ivice Dačića imala udes: Na Ibarskoj magistrali na njen automobil naleteo "jugo"
Telegraf 10.10.2018
Vozač "juga" nije ustupio prvenstvo prolaza "škodi" Emica Dačić sestra ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i jos jedna osoba lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić. Oni su se nalazili u automobilu… »
Porodica u suzama! Dačić u šoku posle nesreće svoje sestre, ministar se hitno oglasio!
Srbija danas 10.10.2018
"Veoma sam se uplašio..." Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da ga je supruga kroz suze obavestila o udesu njegove sestre Emice, tako da se veoma uplašio. - Presekao sam se kad sam čuo, jer me je supruga pozvala kroz suze. Hvala Bogu, sve je… »
Vesti dana »

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 53 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 6 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih