Повезане вести
Избегнута трагедија! Сестра Ивице Дачића умало да погине на један од најважнијих дана у свом животу!
Србија данас 10.10.2018
Саобраћајна несрећа је могла имати фаталне последице. Емица Дачић, сестра српског шефа дипломатије, доживела је саобраћајну несрећу на Ибарској магистрали код мотела Шарић и то баш на дан који је веома значајан за породицу Дачић… »
Црна недеља на српским путевима: Мотоциклиста погинуо када је слетео са пута и ударио у зид
Телеграф 10.10.2018
Он је током вожње ударио у зид. У саобраћајној несрећи у Хајдукову код Суботице погинуо је мотоциклиста Роберт Ладоцки (52). Нисам смео мајци на њен рођендан да јавим за сестрин удес, пресекао сам се! Дачић открио како је… »
Дачић и Скат задовољни због састанака одржаних у Њујорку: Имамо подстрек за јачање сарадње Србије и САД
Телеграф 10.10.2018
Амбасадор Скат истакао је значај улагања континуираних напора у циљу унапређења односа између регионалних земаља и промоције регионалне сарадње. Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић и амерички… »
Нисам смео мајци на њен рођендан да јавим за сестрин удес, пресекао сам се! Дачић открио како је сазнао за саобраћајну несрећу…
Телеграф 10.10.2018
У несрећи је поред ње повређен и сапутник, из шкоде која се кретала својом траком, када је изненада на њих налетео југо. Министар спољних послова Ивица Дачић објаснио је где га је дочекала вест о удесу сестре Емице и открио да… »
Породица у сузама! Дачић у шоку после несреће своје сестре, министар се хитно огласио!
Србија данас 10.10.2018
"Веома сам се уплашио..." Министар спољних послова Ивица Дачић каже да га је супруга кроз сузе обавестила о удесу његове сестре Емице, тако да се веома уплашио. - Пресекао сам се кад сам чуо, јер ме је супруга позвала кроз… »
Сестра Ивице Дачића имала удес: На Ибарској магистрали на њен аутомобил налетео "југо"
Телеграф 10.10.2018
Возач "југа" није уступио првенство пролаза "шкоди" Емица Дачић сестра министра спољних послова Ивице Дачића и јос једна особа лакше су повређене у саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали код мотела Шарић. Они су се налазили… »
Вести дана »
Измене у саобраћају од ноћас у Булевару краља Александра: Ови трамваји се привременио укидају, уводе се нове линије и измене трасе
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 4 сатијош 1 повезана