Povezane vesti
Moraće da osvešta prostorije mojih saradnika i istera nečastivog: Dodik dovodi popa u prostorije Predsedništva BiH
Telegraf 10.10.2018
- Iz kancelarija mojih saradnika u Predsedništvu BiH isteraćemo zle duhove - poručio je Milorad Dodik. Milorad Dodik, kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za srpskog člana Predsedništva BiH, koji je odneo pobedu na izborima u Republici… »
Komšić: Za mene je Kosovo nezavisna država
IndeksOnline 10.10.2018
SARAJEVO – Izabrani član Predsedništva BiH iz redova hrvatskog naroda Željko Komšić izjavio je danas da je za njega Kosovo nezavisna država, ali da je sa Miloradom Dodikom u Predsedništvu malo verovatno da BiH promeni promeni odluku o Kosovu. “Nemam… »
Da li je posle 20 godina moguće pomirenje Srbije i NATO? Vučić poručio: Mislim da ćemo morati da preispitujemo neke odluke
Telegraf 10.10.2018
- Mislim da je sve to zbog emotivnih pitanja - uglavnom zbog 1999. godine i pitanja Kosova - izjavio je predsednik Srbije. Kako se približava dve decenije od NATO bombardovanja SR Jugoslavije, deluje da bi se u vazduhu moglo osetiti pomirenje, piše danas… »
Vesti dana »
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 32 minutajoš 40 povezanih
Svi su priželjkivali jednu stvar, ali je onda stiglo veliko razočaranje na Mundijalu
Nova pre 17 minutajoš 32 povezane
Danas je Vidovdan i u narodu se veruje da ako ovo uradite - videćete budućnost i pratiće vas sreća cele godine
Nova pre 47 minutajoš 15 povezanih
Curenje amonijaka u Guči: Zaustavljeno isticanje gasa, sedam osoba zatražilo lekarsku pomoć, ekipe i dalje dežuraju
NIN pre 7 minutajoš 14 povezanih