Povezane vesti
Moraće da osvešta prostorije mojih saradnika i istera nečastivog: Dodik dovodi popa u prostorije Predsedništva BiH
Telegraf 10.10.2018
- Iz kancelarija mojih saradnika u Predsedništvu BiH isteraćemo zle duhove - poručio je Milorad Dodik. Milorad Dodik, kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za srpskog člana Predsedništva BiH, koji je odneo pobedu na izborima u Republici… »
Komšić: Za mene je Kosovo nezavisna država
IndeksOnline 10.10.2018
SARAJEVO – Izabrani član Predsedništva BiH iz redova hrvatskog naroda Željko Komšić izjavio je danas da je za njega Kosovo nezavisna država, ali da je sa Miloradom Dodikom u Predsedništvu malo verovatno da BiH promeni promeni odluku o Kosovu… »
Da li je posle 20 godina moguće pomirenje Srbije i NATO? Vučić poručio: Mislim da ćemo morati da preispitujemo neke odluke
Telegraf 10.10.2018
- Mislim da je sve to zbog emotivnih pitanja - uglavnom zbog 1999. godine i pitanja Kosova - izjavio je predsednik Srbije. Kako se približava dve decenije od NATO bombardovanja SR Jugoslavije, deluje da bi se u vazduhu moglo osetiti pomirenje, piše… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o zabrani javne propagande odbijanja rađanja dece: Kazne idu i do pet miliona rubalja
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 29 minutajoš 6 povezanih
Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu MKS-a
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih