Peconi se "ne seća", a snimak pucnjave je – "tajna"

Peconi se "ne seća", a snimak pucnjave je – "tajna"

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Peconi se "ne seća", a snimak pucnjave je – "tajna"
Predrag Ranković Peconi je svedočio na suđenju optuženima za njegovo ranjavanje u martu prošle godine, prenosi Krik.
On je istakao da je imao “presek i blokadu“ i da se “od ulaska u restoran ne seća ničega“. Ranković je rekao da ostaje pri iskazu koji je dao tužilaštvu prošle godine neposredno posle ranjavanja, međutim, nije ponavljao detalje... »

Ranković: Ničega se ne sećam, ne optužujem Rutovića

Politika četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predrag Ranković nije se pridružio krivičnom gonjenju Željka Rutovića i Neđeljka Mumina, optuženih za nanošenje teških telesnih povreda
Predrag Ranković Peconi, vlasnik televizije „Hepi”, na koga je pucano 22. marta prošle godine u prestoničkom hotelu „Prag”, rekao je pred Višim sudom da od tog dana „ima presek” i da se ničega ne seća. On je, odgovarajući na... »

Peconi: Ne sećam se kako sam upucan

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predrag Ranković Peconi, vlasnik TV "Hepi", svedočio je danas u Višem sudu u Beogradu na suđenju Željku Rutoviću i Neđeljku Muminu koji su okrivljeni da su ga u martu 2017. upucali u noge u Hotelu "Prag" u Beogradu. Ranković je pred sudom izjavio da se ne seća ničega i da ima prekid filma od ulaska... »

Suđenje za ranjavanje u hotelu „Prag” Peconi: Ne sećam se pucnjave!

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Nastavljeno suđenje za ranjavanje Predraga Rankovića u beogradskom hotelu "Prag" 22. marta 2017: Nije se pridružio krivičnom gonjenju osumnjičenih Neđeljka Mumina i Željka Rutovića
OD ulaska u restoran se ne sećam ničega. Imao sam blokadu, prekid... Dobro se osećam sada i ne pridružujem se krivičnom gonjenju optuženih - rekao je Predrag Ranković Peconi danas pred Višim sudom, u nastavku suđenja Neđeljku... »
©2019 Netmark d.o.o.