I SAD istražuju nestanak saudijskog novinara

Tramp i Erdogan traže istinu o nestalom novinaru

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Rijad u problemu oko nestalog novinara. Kašogi bio kritičar saudijskih vlasti
PREDSEDNICI Turske i SAD, Redžep Tajip Erdogan i Donald Tramp znatno su pojačali pritisak na Rijad da dokaže šta se desilo sa nestalim saudijskim novinarom Džamalom Kašogijem (59). Tramp je savezničkom Rijadu poručio da je... »

I SAD istražuju nestanak saudijskog novinara

Glas Amerike četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednik Donald Tramp rekao je da istražitelji SAD u Turskoj pokušavaju da utvrde šta se dogodilo sa saudijskim novinarom Džamalom Kašogijem, koji je nestao 2. oktobra u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu. "Ušao je i nikada nije izašao. Deluje kao da je nestao", rekao je Tramp u emisiji "Fox... »

Istražitelji SAD se uključili u slučaj nestalog novinara Tramp: On je ušao u konzulat i čini se da nije izašao! (video)

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
Američki predsednik, Donald Tramp, izjavio je danas da SAD pokušavaju da ustanove šta se dogodilo sa saudijskim novinarom Džamalom Kašogijem koji je nestao pošto je ušao u saudijski konzulat u Turskoj.
Turske vlasti su izrazile bojazan da bi Kašogi, koji je pisao i za Vašington post, mogao biti ubijen. Tramp je za televiziju Foks njuz rekao da je Kašogi "ušao i da ne izgleda da je izašao" iz konzulata. "Imamo istražitelje tamo... »

Tramp i Erdogan pritiskaju S. Arabiju, novinara još nema

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Tramp i Erdogan pritiskaju S. Arabiju, novinara još nema
Američki predsednik Donald Tramp pojačao je pritisak na Saudijsku Arabiju da pruži informacije o nestalom saudijskom novinaru Džamalu Kašogiju.
Predsednik SAD je poručio da je odlučan da otkrije istinu u vezi sa ovim slučajem. Tramp je slučaj nestanka saudijskog novinara nazvao "veoma ozbiljnom situacijom", a tim povodom je razgovarao sa saudijskim zvaničnicima "na... »

Tramp pojačava pritisak na S. Arabiju zbog nestalog novinara

Dnevnik četvrtak, 11. oktobar 2018.
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp pojačao je pritisak na Saudijsku Arabiju da pruži informacije o tome šta se dogodilo sa nestalim saudijskim novinarom Džamalom Kašogijem, poručivši da je odlučan da otkrije istinu u vezi sa ovim slučajem.
Tramp je slučaj nestanka saudijskog novinara nazvao "veoma ozbiljnom situacijom", a tim povodom je razgovarao sa saudijskim zvaničnicima "na najvišem nivou".Američki predsednik, međutim, nije otkrio sa kim je tačno... »

Tramp i Erdogan vrše pritisak na rijad: "Zahtevamo istinu o nestalom novinaru"

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Američki predsednik Donald Tramp pojačao je pritisak na Saudijsku Arabiju da pruži informacije o tome šta se dogodilo sa nestalim saudijskim novinarom Džamalom Kašogijem, poručivši da je odlučan da otkrije istinu u vezi sa ovim slučajem. Tramp je slučaj nestanka saudijskog novinara nazvao "veoma... »

Tramp revoltiran zbog slučaja nestalog novinara!

Vesti online četvrtak, 11. oktobar 2018.
Američki predsednik Donald Tramp pojačao je pritisak na Saudijsku Arabiju da pruži informacije o tome šta se dogodilo sa nestalim saudijskim novinarom Džamalom Kašogijem, poručivši da je odlučan da otkrije istinu u vezi sa ovim slučajem.
Tramp je slučaj nestanka saudijskog novinara nazvao "veoma ozbiljnom situacijom", a tim povodom je razgovarao sa saudijskim zvaničnicima "na najvišem nivou". Američki predsednik, međutim, nije otkrio sa kim je tačno razgovarao.... »

Tramp: Situacija je loša, želimo da otkrijemo istinu

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Tramp: Situacija je loša, želimo da otkrijemo istinu
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je razgovarao sa zvaničnicima u Saudijskoj Arabiji na najvišem nivou o nestanku saudijskog novinara Džamala Kašogija.
On je istakao i da želi da SAD otkriju istinu s tim u vezi. "Situacija je loša", rekao je Tramp novinarima, dodavši da bi želeo da u Belu kuću pozove Kašogijevu verenicu, prenosi Rojters. Kašogi (59) je nestao pre nedelju dana,... »

"Loša Situacija, želimo istinu": Tramp prokomentarisao nestanak saudijskog novinara

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je razgovarao sa zvaničnicima u Saudijskoj Arabiji na najvišem nivou o nestanku saudijskog novinara Džamala Kašogija, i da želi da SAD otkriju istinu s tim u vezi. - Situacija je loša - rekao je Tramp novinarima, dodavši da bi želeo da u Belu... »
©2019 Netmark d.o.o.