Moguća veza Džaferovića sa zločinima nad Srbima

Bošnjački član Predsedništva BiH ima crnu ratnu prošlost: Šefik Džaferović učestvovao u stravičnim zločinima nad Srbima u Vozući! Snimci odsečenih srpskih glava užasnuli svet! (video)

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
BEOGRAD - Šefik Džaferović, koji je pobedio u trci za bošnjačkog člana Predsedništva BiH na prošlonedeljnim opštim izborima, bio je na čelu Centra službi bezbednosti u Zenici u vreme ratnih zločina koje su mudžahedini počinili nad Srbima.
Džaferović (61) je potpredsednik Stranke demokratske akcije (SDA), u koju je ušao ratne 1993. godine. Godine 1996. izabran je za sekretara ratne bošnjačke tajne službe AID. Sarajevski mediji predstavljali su Džaferovća kao... »

Moguća veza Džaferovića sa zločinima nad Srbima

Sputnik četvrtak, 11. oktobar 2018.
Šefik Džaferović, koji je pobedio u trci za bošnjačkog člana Predsedništva BiH na prošlonedeljnim opštim izborima, bio je na čelu Centra službi bezbednosti u Zenici u vreme ratnih zločina koje su mudžahedini počinili nad Srbima, navodi danas „Politika“.
Džaferović (61) je potpredsednik najuticajnije političke partije među Bošnjacima, Stranke demokratske akcije (SDA), u koju je ušao ratne 1993. godine. Godine 1996. izabran je za sekretara ratne bošnjačke tajne službe, poznatije... »

Politika: Moguća veza Džaferovića sa zločinima nad Srbima

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Politika: Moguća veza Džaferovića sa zločinima nad Srbima
Šefik Džaferović bio je na čelu Centra službi bezbednosti u Zenici u vreme ratnih zločina koje su mudzahedini počinili nad Srbima, navodi danas "Politika".
Džaferović je pobedio u trci za bošnjačkog člana Predsedništva BiH na prošlonedeljnim opštim izborima. Džaferović (61) je potpredsednik najuticajnije političke partije među Bošnjacima, Stranke demokratske akcije (SDA), u koju je... »
©2019 Netmark d.o.o.