AMSS: Na Batrovcima teretnjaci i dalje čekaju po osam sati

Opet haos na granicama, kamioni u kilometarskim kolonama: Za prelazak kod Batrovaca čeka se i po 8 sati!

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
Kamioni i šleperi na graničnim prelazima Srbije i Hrvatske čekaju više sati, a najduža na Batrovcima, gde čekaju osam sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS), prema podacima granične policije. Kako se navodi, na srpsko-hrvatskoj granici, na prelazu Šid teretna vozila čekaju četiri... »

AMSS: Na Batrovcima teretnjaci i dalje čekaju po osam sati

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje i dalje čekaju po osam sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije. Na graničnom prelazu Šid teretnjaci na izlaz iz zemlje čekaju četiri sata, na Kelebiji dva sata, a na... »

Kamioni i šleperi na Batrovcima čekaju osam sati

Politika četvrtak, 11. oktobar 2018.
Kamioni i šleperi na graničnim prelazima Srbije i Hrvatske čekaju više sati, a najduža na Batrovcima, gde čekaju osam sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS), prema podacima granične policije, prenosi Beta. Kako se navodi, na srpsko-hrvatskoj granici, na prelazu Šid teretna vozila... »

Kamioni i šleperi na Batrovcima čekaju osam sati

Novi magazin četvrtak, 11. oktobar 2018.
Kamioni i šleperi na graničnim prelazima Srbije i Hrvatske čekaju više sati, a najduža na Batrovcima, gde čekaju osam sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS), prema podacima granične policije.
Kako se navodi, na srpsko-hrvatskoj granici, na prelazu Šid teretna vozila čekaju četiri sata, a na prelazu Bogojevo oko sat. Kada je reč o granici sa Mađarskom, teretna vozila na izlazu iz Srbije, na prelazu Kelebija čekaju oko... »

Kamioni i šleperi na Batrovcima čekaju osam sati

N1 Info četvrtak, 11. oktobar 2018.
Kamioni i šleperi na graničnim prelazima Srbije i Hrvatske čekaju više sati, a najduže na Batrovcima, gde čekaju osam sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije, prema podacima granične policije.
Kako se navodi, na srpsko-hrvatskoj granici, na prelazu Šid, teretna vozila čekaju četiri sata, a na prelazu Bogojevo oko sat. Kada je reč o granici sa Madjarskom, teretna vozila na izlazu iz Srbije, na prelazu Kelebija čekaju... »

Kamioni na Batrovcima šest sati, na Šidu i Kelebiji po dva

Dnevnik četvrtak, 11. oktobar 2018.
BEOGRAD: Teretna vozila na izlazu iz zemlje i dalje čekaju po više sati - na Batrovcima oko šest sati, a na prelazima Šid i Kelebija oko dva sata, saopštio je AMS S.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja. Vremenske prilike i ovog popodneva pogoduju vozačima, dok jak vetar može ometati vožnju samo u... »

Kamioni na Batrovcima čekaju šest sati

RTS četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTS: Kamioni na Batrovcima čekaju šest sati
Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju oko šest časova na Batrovcima, na Kelebiji i Šidu oko dva časa, saopštio je AMSS.
U saopštenju se navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri mogu biti maglovita, i zato treba pripaziti na putevima koji vode pored reka, kanala, jezera, u klisurama i po kotlinama. Maglu je teško predvideti i zato se... »

AMSS: Oprez zbog magle i radova

Novi magazin četvrtak, 11. oktobar 2018.
Uslovi za vožnju na putevima u Srbiji su dobri, ali je oprez neophodan posebno zbog magle na deonicama u blizini reka, kanala, jezera, klisura i po kotlinama, saopštio je Automoto savez Srbije (AMSS).
Zbog radova na pojedinim putnim pravcima vozačima se preporučuje sporija vožnja i poštovanje saobraćajnih propisa, jer se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Premа poslednjim podаcimа nema zadržavanja na naplatnim... »

Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati

Radio 021 četvrtak, 11. oktobar 2018.
Teretna vozila, na izlazu iz zemlje, na Batrovcima čekaju oko osam sati.
Na Horgošu, Kelebiji i Šidu čeka se oko dva sata, a na prelazu Bačka Palanka oko sat. Prema podacima granične policije, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja. AMSS navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri... »

Teretnjaci na Batrovcima čekaju osam sati, na Horgošu dva

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Teretnjaci na Batrovcima čekaju osam sati, na Horgošu dva
Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju oko osam sati na Batrovcima, na Horgošu, Kelebiji, Sidu oko dva čaša, a na prelazu Bačka Palanka oko sat.
U saopštenuju AMSS se navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri mogu biti maglovita, i zato treba pripaziti na putevima koji vode pored reka, kanala, jezera, u klisurama i po kotlinama. Maglu je teško predvideti zato se... »

Vozači, oprezno zbog magle i radova na putu: Teretnjaci na graničnim prelazima čekaju i po osam sati

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
BEOGRAD - Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju jutros oko osam časova na Batrovcima, na Horgošu, Kelebiji, Sidu oko dva čaša, a na prelazu Bačka Palanka oko sat vremena, saopštio je AMSS. U saopštenuju se navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri mogu biti maglovita, i zato treba... »

Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati, na Horgošu dva

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju jutros oko osam časova na Batrovcima, na Horgošu, Kelebiji, Šidu oko dva časa, a na prelazu Bačka Palanka oko sat vremena, saopštio je AMSS. U saopštenuju se navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri mogu biti maglovita, i zato treba pripaziti... »
©2019 Netmark d.o.o.