Повезане вести
Брнабић: Лечење деце СМС-ом у иностранству је... најбоље пласирана критика против власти
Правда 11.10.2018
Председница владе Ана Брнабић сматра да глумац Сергеј Трифуновић, оснивач фондације "Подржи живот" за лечење деце, није на удару у јавности зато што је опозиционо настројен. Право питање је зашто је Трифуновић лечење деце… »
Размишљам да се учланим у СНС, имају много квалитетних људи
Нова економија 11.10.2018
Ана Брнабић: Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да у владајућој Српској напредној странци види много одличних и квалитетних људи и да је почела да размишља да се учлани у ту странку. "Морам да кажем да сам почела да… »
Брнабић: СНС има квалитетне људе, размишљам да се учланим
Н1 Инфо 11.10.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да у владајућој Српској напредној странци види много одличних и квалитетних људи и да је почела да размишља да се учлани у ту странку. "Морам да кажем да сам почела да размишљам да се… »
Ана Брнабић: Размишљам да се учланим у СНС, тамо има много квалитетних кадрова
Нови магазин 11.10.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да у владајућој Српској напредној странци (СНС) види много одличних и квалитетних људи и да је почела да размишља да се учлани у ту странку. "Морам да кажем да сам почела да размишљам… »
"Зашто је Сергеј Трифуновић на удару?"
Мондо 11.10.2018
Председница владе Ана Брнабић сматра да глумац Сергеј Трифуновић, оснивач фондације "Подржи живот" за лечење деце, није на удару у јавности зато што је опозиционо настројен. Право питање је зашто је Трифуновић лечење деце… »
"Размишљам да се учланим у СНС"
Мондо 11.10.2018
Председница владе Ана Брнабић изјавила је да размишља да се учлани у Српску напредну странку. Фото: МОНДО/Петар Стојановић Она каже и да не види ниједну заједничку вредност која окупља чланице опозиционог Савеза за Србију, нити… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана