Повезане вести

Брнабић: Лечење деце СМС-ом у иностранству је... најбоље пласирана критика против власти

Брнабић: Лечење деце СМС-ом у иностранству је... најбоље пласирана критика против власти

Правда 11.10.2018
Председница владе Ана Брнабић сматра да глумац Сергеј Трифуновић, оснивач фондације "Подржи живот" за лечење деце, није на удару у јавности зато што је опозиционо настројен. Право питање је зашто је Трифуновић лечење деце… »
Размишљам да се учланим у СНС, имају много квалитетних људи

Размишљам да се учланим у СНС, имају много квалитетних људи

Нова економија 11.10.2018
Ана Брнабић: Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да у владајућој Српској напредној странци види много одличних и квалитетних људи и да је почела да размишља да се учлани у ту странку. "Морам да кажем да сам почела да… »
Брнабић: СНС има квалитетне људе, размишљам да се учланим

Брнабић: СНС има квалитетне људе, размишљам да се учланим

Н1 Инфо 11.10.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да у владајућој Српској напредној странци види много одличних и квалитетних људи и да је почела да размишља да се учлани у ту странку. "Морам да кажем да сам почела да размишљам да се… »
Ана Брнабић: Размишљам да се учланим у СНС, тамо има много квалитетних кадрова

Ана Брнабић: Размишљам да се учланим у СНС, тамо има много квалитетних кадрова

Нови магазин 11.10.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да у владајућој Српској напредној странци (СНС) види много одличних и квалитетних људи и да је почела да размишља да се учлани у ту странку. "Морам да кажем да сам почела да размишљам… »
"Зашто је Сергеј Трифуновић на удару?"

"Зашто је Сергеј Трифуновић на удару?"

Мондо 11.10.2018
Председница владе Ана Брнабић сматра да глумац Сергеј Трифуновић, оснивач фондације "Подржи живот" за лечење деце, није на удару у јавности зато што је опозиционо настројен. Право питање је зашто је Трифуновић лечење деце… »
"Размишљам да се учланим у СНС"

"Размишљам да се учланим у СНС"

Мондо 11.10.2018
Председница владе Ана Брнабић изјавила је да размишља да се учлани у Српску напредну странку. Фото: МОНДО/Петар Стојановић Она каже и да не види ниједну заједничку вредност која окупља чланице опозиционог Савеза за Србију, нити… »

Вести дана »