Povezane vesti
Brnabić: Lečenje dece SMS-om u inostranstvu je... najbolje plasirana kritika protiv vlasti
Pravda 11.10.2018
Predsednica vlade Ana Brnabić smatra da glumac Sergej Trifunović, osnivač fondacije "Podrži život" za lečenje dece, nije na udaru u javnosti zato što je opoziciono nastrojen. Pravo pitanje je zašto je Trifunović lečenje dece prebacio na polje… »
Razmišljam da se učlanim u SNS, imaju mnogo kvalitetnih ljudi
Nova ekonomija 11.10.2018
Ana Brnabić: Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da u vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci vidi mnogo odličnih i kvalitetnih ljudi i da je počela da razmišlja da se učlani u tu stranku. "Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se… »
"Razmišljam da se učlanim u SNS"
Mondo 11.10.2018
Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je da razmišlja da se učlani u Srpsku naprednu stranku. Foto: MONDO/Petar Stojanović Ona kaže i da ne vidi nijednu zajedničku vrednost koja okuplja članice opozicionog Saveza za Srbiju, niti ijedan njihov… »
"Zašto je Sergej Trifunović na udaru?"
Mondo 11.10.2018
Predsednica vlade Ana Brnabić smatra da glumac Sergej Trifunović, osnivač fondacije "Podrži život" za lečenje dece, nije na udaru u javnosti zato što je opoziciono nastrojen. Pravo pitanje je zašto je Trifunović lečenje dece prebacio na polje… »
Ana Brnabić: Razmišljam da se učlanim u SNS, tamo ima mnogo kvalitetnih kadrova
Novi magazin 11.10.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da u vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci (SNS) vidi mnogo odličnih i kvalitetnih ljudi i da je počela da razmišlja da se učlani u tu stranku. "Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se učlanim"… »
Brnabić: SNS ima kvalitetne ljude, razmišljam da se učlanim
N1 Info 11.10.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da u vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci vidi mnogo odličnih i kvalitetnih ljudi i da je počela da razmišlja da se učlani u tu stranku. "Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se učlanim", rekla… »
Vesti dana »
„Ćutaćemo, ali ćemo biti i bučni, ovo je borba celog naroda“: Student Beogradskog univerziteta uoči današnjeg protesta
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 5 satijoš 1 povezana
Đukić Dejanović: Napustila sam raspravu u Nišu jer sam procenila da studenti ne žele komunikaciju nego anarhiju
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih