U Srbiji počela prodaja restilizovane Suzuki Vitare

U Srbiji počela prodaja restilizovane Suzuki Vitare

Auto blog četvrtak, 11. oktobar 2018.
Dizajnerski restilizovana i tehnički delimično unapređena, Suzuki Vitara je u novom izdanju stigla i na naše tržište i to po tek neznatno izmenjenim cenama u odnosu na prethodnu verziju. Otuda je sasvim opravdano i dalje zadržala epitet jednog od cenovno najpovoljnijih vozila u svojoj klasi. Ako se... »

Euro Sumar: Počela prodaja restilizovane Suzuki Vitare

Auto magazin četvrtak, 11. oktobar 2018.
Dizajnerski restilizovana i tehnički delimično unapređena, Suzuki Vitara je u novom izdanju stigla i na naše tržište i to po tek neznatno izmenjenim cenama u odnosu na prethodnu verziju... Otuda je sasvim opravdano i dalje zadržala epitet jednog od cenovno najpovoljnijih vozila u svojoj klasi. Ako... »

"Osvežena" Suzuki Vitara stigla u Srbiju

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: "Osvežena" Suzuki Vitara stigla u Srbiju
Restilizovana Vitara na našem tržištu može se nabaviti po ceni od 13.700 evra.
Dizajnerski restilizovana i tehnički delimično unapređena, Suzuki Vitara je u novom izdanju stigla i na naše tržište i to po neznatno izmenjenim cenama u odnosu na prethodnu verziju. Vitara u novom ruhu sada se nudi i sa... »

Vitara stiga u Srbiji nikada atraktivnija i sa novim motorima

Vrele gume četvrtak, 11. oktobar 2018.
Promocija: Vitara stiga u Srbiji nikada atraktivnija i sa novim motorima Počela prodaja restilizovane Suzuki Vitare Brojne, pre svega, dizajnerske promene bez bitnijeg uticaja na cenu Dizajnerski restilizovana i tehnički delimično unapređena, Suzuki Vitara je u novom izdanju stigla i na naše... »
©2019 Netmark d.o.o.