Mediji: Srbi privođeni u CG, tražen potpis da neće na meč

Mediji: Srbi privođeni u CG, tražen potpis da neće na meč

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Mediji: Srbi privođeni u CG, tražen potpis da neće na meč
Podgorica -- Crnogorska policija tokom nedelje je pozivala desetine srpskih navijača iz Podgorice i Bara pred utakmicu reprezentacija Crne Gore i Srbije, pišu mediji.
Navijači su u policiju pozivani kako bi, prema pisanju crnogorskih medija, pisano garantovali da neće prisustvovati meču na stadionu pod Goricom. Lokalna "Borba" prenosi da su privođene osobe prepoznate kao pristalice Crvene... »

Mediji: Srbi privođeni u Crnoj Gori, tražen potpis da neće na meč

Vesti online četvrtak, 11. oktobar 2018.
Crnogorska policija tokom nedelje je pozivala desetine srpskih navijača iz Podgorice i Bara pred utakmicu reprezentacija Crne Gore i Srbije, pišu mediji.
Navijači su u policiju pozivani kako bi, prema pisanju crnogorskih medija, pisano garantovali da neće prisustvovati meču na stadionu Pod Goricom. Lokalna "Borba" prenosi da su privođene osobe prepoznate kao pristalice Crvene... »

Srbi privođeni u Crnoj Gori, morali da potpišu da neće ići na meč

Sputnik četvrtak, 11. oktobar 2018.
Crnogorska policija poslednjih nedelju dana pozivala je više desetina srpskih navijača iz Podgorice i Bara pred utakmicu fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije kako bi, prema pisanju crnogorskih medija, pismeno garantovali da neće prisustvovati meču na stadionu Pod Goricom.
Lokalna „Borba“ prenosi da su privođene osobe prepoznate kao pristalice Crvene zvezde, Partizana i Srbije i svi su morali da potpišu da neće uživo gledati prvi, istorijski duel dveju selekcija. Navijači su potvrdili da su... »

Policija u Baru i Podgorici privodila navijače Zvezde i Partizana, morali da potpišu da su Srbi i da neće ići na utakmicu sa Crnom Gorom!

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
Policija je privodila na informativne razgovore mladiće koji su prepoznati kao navijači Srbije
Velika je bura u Crnoj Gori poslednjih nedelju dana. Više desetina mladića iz Podgorice i Bara pozivano je na informativne razgovore u policiju, povodom fudbalske utakmice Crna Gora- Srbije , saznaje Borba. Radi se o mladićima... »
©2019 Netmark d.o.o.