Povezane vesti

Podignut optužni predlog za tragediju u Kragujevcu: Šestoro optuženih za smrt četiri radnika

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu podnelo je Višem sudu u Kragujevcu optužni predlog protiv šestorice okrivljenih zbog požara i eksplozije koja se dogodila 28. februara prošle godine u Tehničko-remontnom zavodu "Đurđe Dimitrijević - Đura" u Kragujevcu. Prema optužnom predlogu D. K. (1963) iz... »

Optužnice protiv šest lica zbog eksplozije u Medni: Propusti, nesprovođenje mera bezbednosti

InfoKG četvrtak, 11. oktobar 2018.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je podnelo Višem sudu optužni predlog protiv dvojice profesionalnih vojnih lica na rukovodećim mestima i četvorice službenika zbog požara i eksplozije u Tehničko remontnom zavodu u kojoj su poginule četiri osobe 28. februara 2017. godine. Prema današnjem... »

Optužni predlozi protiv šest osoba za eksploziju u TRZ "Medna"

RTS četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTS: Optužni predlozi protiv šest osoba za eksploziju u TRZ "Medna"
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu podnelo Višem sudu u Kragujevcu optužne predloge protiv šest osoba zbog eksplozije u Tehničko-remontnom zavodu "Medna", u kojoj su, 28. februara prošle godine, život izgubila četvorica zaposlenih.
Okrivljeni su D. K. (1963) iz Kragujevca i D. Ž. (1970) iz Čačka, zbog postojanja opravdane sumnje da su kao profesionalna vojna lica na rukovodećim mestima u Tehničko-remontnom zavodu "Medna", izvršili krivično delo –... »

U februaru prošle godine Kragujevac je zatresla jeziva eksplozija: Za katastrofu je optuženo šest ljudi

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
Tužilaštvo je optužni predlog podnelo 4. oktobra
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu saopštilo je danas da je podnelo optužni predlog protiv šestorice okrivljenih povodom požara i eksplozije koji su desili u 28. februara prošle godine u Tehničko remontnom zavodu "Ðurđe Dimitrijević - Ðura" u Kragujevcu, a u kojima je... »

Optužnica protiv šest osoba zbog eksplozije u TRZ Kragujevac

N1 Info četvrtak, 11. oktobar 2018.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je podnelo Višem sudu optužni predlog protiv dvojice profesionalnih vojnih lica na rukovodećim mestima i četvorice službenika zbog požara i eksplozije u Tehničko remontnom zavodu "Đurđe Dimitrijević-Đura" u kojoj su poginule četiri osobe 28. februara 2017. godine.
Prema današnjem saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu optužnica je podneta 4. oktobra ove godine, protiv D.K (55) iz Kragujevca i D.Ž.(48) iz Čačka koji se terete da su kao profesionalna vojna lica na rukovodećim... »

Tužilaštvo: Optužnice za šest osoba zbog požara u TRZ u Kragujevcu

Dnevnik četvrtak, 11. oktobar 2018.
KRAGUJEVAC: Više javno tužilaštvo u Kragujevcu saopštilo je danas da je podnelo optužni predlog protiv šestorice okrivljenih povodom požara i eksplozije koji su desili u 28. februara prošle godine u Tehničko remontnom zavodu "Đurđe Dimitrijević - Đura" u Kragujevcu, a u kojima je četiri osobe poginulo, a 21 povređena.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je 4. oktobra podnelo Višem sudu u Kragujevcu optužni predlog protiv D. K. (1963) iz Kragujevca i D. Ž. (1970) iz Čačka, zbog postojanja opravdane sumnje da su kao profesionalna vojna lica na... »

Optužnice za 6 osoba zbog požara u Tehničko- remontnom zavodu

Studio B četvrtak, 11. oktobar 2018.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu saopštilo da je podnelo optužni predlog protiv šestorice okrivljenih povodom požara i eksplozije koji su desili u 28. februara prošle godine u Tehničko remontnom zavodu „Đurđe Dimitrijević – Đura“ u Kragujevcu, a u kojima je četiri osobe poginulo, a 21 povređena.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je 4. oktobra podnelo Višem sudu u Kragujevcu optužni predlog protiv D. K. (1963) iz Kragujevca i D. Ž. (1970) iz Čačka, zbog postojanja opravdane sumnje da su kao profesionalna vojna lica na... »
©2019 Netmark d.o.o.