Pomirenje u Turskoj: Sonja i Lukas su opet zajedno

Pomirenje u Turskoj: Sonja i Lukas su opet zajedno

Vesti online četvrtak, 11. oktobar 2018.
Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pomirio se sa suprugom Sonjom pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. Naime, bez obzira na teške reči koje su pale među njima i to što ga je ona prijavila za nasilje u porodici, oni su se pomirili.
Njih dvoje kriju od većine prijatelja da su obnovili ljubav iako se ne razdvajaju. Izvor blizak supružnicima, otkriva kako je došlo do pomirenja. – Aca i Sonja su izgladili odnose još letos, ali on nije razmišljao u smeru da bi... »

Aca Lukas i Sonja ponovo zajedno: Otkrivamo detalje tajnog puta u Tursku, pevač za sedam dana iskeširao 15.000 evra

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Pevač Aleksandar Vuksanović alijas Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović obnovili su ljubav pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. Naime, bez obzira na teške reči koje su pale među njima i to što ga je ona prijavila za nasilje u porodici, za koje on tvrdi da ga nije bilo,... »

Pomirenje! Aca Lukas i Sonja Vuksanović obnovili ljubav! (VIDEO)

Svet plus četvrtak, 11. oktobar 2018.
Pomirenje! Uprkos prijavi za nasilje u porodici i uvreda koje su letele sa obe strane, pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović su obnovili svoju ljubav! Ovaj bračni par se pomirio na odmoru u Turskoj.
Pre nego što su Aca i Sonja potpisali papire za razvod braka, odlučili su se na sasvim drugačiji korak, a to je pomirenje. Naime, kako saznaju domaći mediji, par je svoju ljubav obnovio na odmoru u Turskoj. Aca je hteo da vodi... »

Ponovo zajedno: Detalji pomirenja Ace Lukasa i Sonje

Tračara četvrtak, 11. oktobar 2018.
Uprkos prijavi za nasilje u porodici i uvreda koje su letele sa obe strane, pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja Vuksanović odlučili su da obnove ljubav pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. Naime, kako saznaju domaći mediji, par je svoju ljubav obnovio na odmoru u Turskoj. Aca je... »

Svi detalji pomirenja u Turskoj! Za 7 dana pukao 15.000 €: Sonja i Lukas opet zajedno, a evo zašto se kriju

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pomirio se sa suprugom Sonjom pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. naime, bez obzira na teške reči koje su pale među njima i to što ga je ona prijavila za nasilje u porodici, oni su se pomirili. Njih dvoje kriju od većine... »
©2019 Netmark d.o.o.