Sedam miliona automatskih overa zdravstvenih knjižica

Sedam miliona automatskih overa zdravstvenih knjižica

Nova ekonomija četvrtak, 11. oktobar 2018.
U proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno sedam miliona automatskih overa. "Automatska overa zdravstvenih kartica još jedan je od mehanizama u modernizaciji... »

Za godinu dana elektronski overeno sedam miliona zdravstvenih kartica

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je u proteklih 365 dana, otkako je uvedena u oktobru 2017. godine za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno sedam miliona automatskih overa. Automatska overa zdravstvenih kartica još jedan je od mehanizama u modernizaciji... »

Sedam miliona automatskih overa zdravstvene kartice za godinu dana

Politika četvrtak, 11. oktobar 2018.
U proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je za više od 5,5 miliona osiguranika
Automatska overa zdravstvenih kartica još jedan je od mehanizama u modernizaciji javne uprave i deo je mera kojima se uvodi elektronska uprava u državi, saopšteno je iz Vlade Srbije. Ona omogućava, kako se navodi, bržu i... »

Za godinu sedam miliona automatskih overa zdravstvene kartice

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Za godinu sedam miliona automatskih overa zdravstvene kartice
Automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je u proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno sedam miliona automatskih overa.
Automatska overa zdravstvenih kartica još jedan je od mehanizama u modernizaciji javne uprave i deo je mera kojima se uvodi elektronska uprava u državi, saopšteno je iz Vlade Srbije. Kako se navodi, ona omogućava bržu i... »

Sedam miliona automatskih overa zdravstvene kartice

RTS četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTS: Sedam miliona automatskih overa zdravstvene kartice
U proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno sedam miliona automatskih overa.
"Automatska overa zdravstvenih kartica još jedan je od mehanizama u modernizaciji javne uprave i deo je mera kojima se uvodi elektronska uprava u državi", saopšteno je iz Vlade Srbije. Kako se navodi, ona omogućava bržu i... »

Za godinu dana overeno 7 miliona automatskih kartica zdravstvenog osiguranja

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
Automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja znači da informacioni sistem RFZO preuzima podatke Poreske uprave o uplaćenim doprinosima, i na osnovu njih automatski vrši overu
Automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je u proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno 7 miliona automatskih overa. RFZO otvara... »

Za godinu 7 miliona automatskih overa zdravstvene kartice

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je u proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno 7 miliona automatskih overa
Automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je u proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno 7 miliona automatskih overa. Automatska overa... »

Bez odlaska na šalter: Za godinu dana 7 miliona automatskih overa zdravstvene kartice

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
BEOGRAD - Automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je u proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno 7 miliona automatskih overa. Automatska overa zdravstvenih kartica još jedan je od mehanizama u... »

Izvršeno sedam miliona automatskih overa zdravstvenih knjižica

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
U proteklih 365 dana, od kako je uvedena u oktobru 2017. godine, automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja omogućena je za više od 5,5 miliona osiguranika, a izvršeno je ukupno 7 miliona automatskih overa.
Kako se navodi u saopštenju Vlade, automatska overa zdravstvenih kartica još jedan je od mehanizama u modernizaciji javne uprave i deo je mera kojima se uvodi elektronska uprava u državi. Omogućava bržu i jednostavniju overu... »
©2019 Netmark d.o.o.