Povezane vesti

Ovi koji vode hajku neka dođu i pojedu sav taj buđav sir, mi ćemo platiti

Nova ekonomija četvrtak, 11. oktobar 2018.
Maja Gojković:
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da se za potrebe parlamenta ne nabavljaju skupocene i specifične namirnice, kako to poslednjih dana pojedini mediji pišu i istakla da se protiv parlamenta vodi hajka i da zna ko ju je inicirao. "To je neprimerena... »

Gojković: Neka hajkači dođu na buđave sireve, mi plaćamo

RTV četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTV: Gojković: Neka hajkači dođu na buđave sireve, mi plaćamo
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković odbacila je danas informacije koje su se pojavile u medijima da parlament nabavlja buđave sireve, bademovo mleko i slične proizvode, ističući da se protiv Narodne skupštine vodi hajka i da ima sumnje ko je to inicirao.
O nabavci koja se pojavila u medijima Gojkovićevu je pitao samostalni narodni poslanik Zoran Živković, a Gojković mu je odgovorila da je jedva čekala da je neko to pita, te da je očekivala da to budu novinari. ""Poslednjih... »

"Znam ko je rekao da se u Skupštini jede buđavi sir"

Mondo četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković odbacila je danas informacije koje su se pojavile u medijima da parlament nabavlja buđave sireve, bademovo mleko i slične proizvode.
Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ona ocenjuje da se protiv Narodne skupštine vodi hajka i da ima sumnje ko je to inicirao. O nabavci koja se pojavila u medijima Gojkovićevu je pitao samostalni narodni poslanik Zoran... »

Gojković: Oni koji vode hajku neka dođu na buđave sireve

Vesti online četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković odbacila je danas informacije koje su se pojavile u medijima da parlament nabavlja buđave sireve, bademovo mleko i slične proizvode, ističući da se protiv Narodne skupštine vodi hajka i da ima sumnje ko je to inicirao.
O nabavci koja se pojavila u medijima Gojkovićevu je pitao samostalni narodni poslanik Zoran Živković, a Gojković mu je odgovorila da je jedva čekala da je neko to pita, te da je očekivala da to budu novinari. - Poslednjih... »

Gojković: Oni koji vode hajku neka dođu i pojedu sve što tvrde da smo naručili

Beta četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da se za potrebe parlamenta ne nabavljaju skupocene i specifične namirnice, kako to poslednjih dana pojedini mediji pišu i istakla da se protiv parlamenta vodi hajka i da zna ko ju je inicirao. "To je neprimerena kampanja protiv skupštine... »

Gojković: Oni koji vode hajku neka dođu u parlament na buđave sireve

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Oni koji poslednjih dana vode hajku protiv Skupštine Srbije neka dođu u parlament i neka pojedu sve to o čemu pišu da smo naručili i da jedemo i da se bahatimo. Neka se posluže buđavim sirevima, mlekom od badema. Slobodno neka se poslućže, mi ćemo svi zajedno platititi te ručkove, navela je na početku sednice Skupštine Srbije maja Gojković, predsednica republičkog parlamenta.
Ona je ovo izjavila reagujući na pisanje medija da je Uprava za zajedničke poslove republičkih organa 2. oktobra raspisala konkurs za nabavku najskuplje hrane koju će jesti, između ostalih, i poslanici i zaposleni u Skupštini.... »

"Kao da ništa ne radimo, nego sedimo, jedemo, bahatimo se"

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: "Kao da ništa ne radimo, nego sedimo, jedemo, bahatimo se"
Beograd -- Predsednica Skupštine Maja Gojković odbacila informacije koje su se pojavile u medijima da parlament nabavlja buđave sireve, bademovo mleko i slične proizvode.
Ona je istakla da se protiv Narodne skupštine vodi hajka i da ima sumnje ko je to inicirao. O nabavci koja se pojavila u medijima Gojkovićevu je pitao samostalni narodni poslanik Zoran Živković, a Gojkovićeva mu je odgovorila da... »

Gojković: Ovi što vode hajku nek dođu i pojedu taj buđav sir

N1 Info četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da se za potrebe parlamenta ne nabavljaju skupocene i specifične namirnice, kako to poslednjih dana pojedini mediji pišu i istakla da se protiv parlamenta vodi hajka i da zna ko ju je inicirao.
"To je neprimerena kampanja protiv Skupštine i svih poslanika i očekivala sam da svi zajedno reagujemo na to, jer svako malo dete kada pročita šta se piše može videti da javne nabavke vode zajedničke službe Srbije i da Skupština... »

Gojković: Oni koji vode hajku neka dođu na buđave sireve

RTS četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTS: Gojković: Oni koji vode hajku neka dođu na buđave sireve
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković odbacila je navode koje su se pojavile u medijima da parlament nabavlja buđave sireve, bademovo mleko i slične proizvode, ističući da se protiv parlamenta vodi hajka i dodaje da misli da zna ko je to inicirao.
O nabavci koja se pojavila u medijima Gojkovićevu je pitao samostalni narodni poslanik Zoran Živković, a predsednica parlamenta mu je odgovorila da je jedva čekala da je neko to pita, te da je očekivala da to budu novinari.... »

Oglasila se Maja: Oni koji vode hajku, neka dođu na buđave sireve

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković odbacila je danas informacije koje su se pojavile u medijima da parlament nabavlja buđave sireve, bademovo mleko i slične proizvode, ističući da se protiv Narodne skupštine vodi hajka, i da ima sumnje ko je to inicirao. O nabavci koja se pojavila u... »

U glavnom gradu Bangladeša u požaru poginulo 78 ljudi

BBC News  pre 2 sata  još 18 povezanih

Alegri veruje u prolaz dalje: Ništa nije gotovo

Večernje novosti  pre 2 sata  još 16 povezanih

Šef diplomatije odgovorio ambasadoru SAD: Na kojoj ste vi strani istorije?

Večernje novosti  pre 3 sata  još 11 povezanih

PPF grupa završila kupovinu Telenor banke

Beta  pre 2 sata  još 11 povezanih

Kurc od Trampa tražio veće angažovanje SAD oko pitanja KiM

Politika  pre 1 sat  još 9 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.