Povezane vesti

Đurić: Ponoš je protagonista rasparčavanja i uništavanja Srbije

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Potpredsednik GO SNS Marko Đurić ocenio je da su potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš i njegovi koalicioni partneri bili protagonisti politike raspračavanja i uništavanja Srbije i bogaćenja na muci srpskog naroda
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da su potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš i njegovi koalicioni partneri bili protagonisti politike raspračavanja i uništavanja Srbije... »

Ko je guverner porobljene Srbije, a ko je ribao cipele generalima država agresora?

RTV četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTV: Ko je guverner porobljene Srbije, a ko je ribao cipele generalima država agresora?
BEOGRAD - Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da se Aleksandar Vučić ne ponaša kao predsednik svih građana, nego kao guverner porobljene Srbije koji "ljubi skute nekolicini imperatora" i da takav način vladanja vodi ka radikalizaciji odnosa u društvu sa nesagledivim posledicama. Na to je reagovao potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavom da je Zdravko Ponoš "kapitulantska kukavica, koja je kao načelnik Generalštaba ribala cipele generalima država agresora
Umesto da ispunjava predizborna obećanja koja je dao građanima Srbije, Vučić ispunjava obećanja koja je dao strancima, dodvoravajući se moćnijim od sebe, kao što se nekad dodvoravao Šešelju, rekao je Ponoš u intervjuu za... »

Đurić: Ponoš je kukavica

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je da je Zdravko Ponoš „kapitulantska kukavica, koja je kao načelnik Generalštaba ribala cipele generalima država agresora na našu zemlju, a sada se junači šireći laži“.
Đurić je u pisanoj izjavi naveo da su Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Ponoš, služeći svakom stranom gospodaru za koga su mislili da može da ih očuva na vlasti, pošto su znali da ih građani neće, porobljavali Srbiju. Mogu do sutra... »

Đurić: Ponoš je protagonista rasparčavanja i uništavanja Srbije

Beta četvrtak, 11. oktobar 2018.
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Djurić ocenio je danas da su potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš i njegovi koalicioni partneri bili protagonisti politike raspračavanja i uništavanja Srbije i bogaćenja na muci srpskog naroda i da ne postoje "pare kojima se... »

Đurić: Ponoš je protagonista rasparčavanja i uništavanja Srbije

Novi magazin četvrtak, 11. oktobar 2018.
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da su potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš i njegovi koalicioni partneri bili protagonisti politike raspračavanja i uništavanja Srbije i bogaćenja na muci srpskog naroda i da ne postoje "pare kojima se njihove biografije mogu oprati".
"Baš kao što su rasparčavali i uništavali Srbiju kada su bili na vlasti i zbog vlasti, to pokušavaju da čine i danas kritikujući svaki pokušaj saniranja štete koju su upravo oni naneli sopstvenoj zemlji, ali time samo potvrđuju... »
©2019 Netmark d.o.o.