Dani Zorana Radmilovića od 14. do 22. oktobra

Dani Zorana Radmilovića od 14. do 22. oktobra

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
U Ateljeu 212 u Beogradu juče je održana pres konferencija na kojoj je bilo reči o 27. pozorišnom festivalu „Dani Zorana Radmilovića“ koji će u Zaječaru biti održan od 14. do 22. oktobra.
Predsednik stručnog žirija 27. festivala “ Dani Zorana Radmilovića“ Nebojša Bradić istakao je da su “Dani Zorana Radmilovića” našli svoje mesto u pozorišnom životu Srbije, ali da po svom programskom određenju ne pripadaju samo... »

"Dani Zorana Radmilovića" od 14. do 22. oktobra u Zaječaru

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: "Dani Zorana Radmilovića" od 14. do 22. oktobra u Zaječaru
Izvođenjem predstave "Audijencija i Vernisaž" nastale po tekstovima Vaclava Havela, a u režiji Božidara Ă�urovića, 14. oktobra na sceni pozorišta "Zoran Radmilović" u Zaječaru biće otvoren pozorišni festival "Dani Zorana Radmilovića", najavili su danas organizatori na konferenciji za medije u beogradskom Ateleju 212.
U okviru programa pozorišnog festivala "Dani Zorana Radmilovića" publika u Zaječaru će biti u prilici da vidi ukupno devet predstava iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Kine. Predsednik stručnog žirija festivala... »

Dani Zorana Radmilovića od 14. do 22. oktobra u Zaječaru

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Zaječar će disati u narednom periodu sadržajima koji su povezani sa pozorišnom umetnošću i našim kulturnim pečatom. Glavna poruka Zoranovih dana jeste komunikacija van granica.
Pozorište je pomerilo granice i kulturno se povezalo sa regionom – istakao je juče reditelj Nebojša Bradić na konferenciji za novinare u Ateljeu 212 povodom 27. pozorišnog festivala Dani Zorana Radmilovića. Ovaj festival biće... »
©2019 Netmark d.o.o.