Za eksploziju u TRZ optuženo šest osoba

Za eksploziju u TRZ optuženo šest osoba

RT Kragujevac četvrtak, 11. oktobar 2018.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu podnelo je Višem sudu optužni predlog protiv šest osoba zbog eksplozije u Tehničko-remontnom zavodu, u kojoj su 28. februara 2017. godine poginula četvorica zaposlenih, potvrdio je za Radio televiziju Kragujevac Dejan Veljković, viši javni tužilac. Optuženima se... »

Optužni predlozi protiv šest osoba za eksploziju u “Medni”

Ritam grada Kg četvrtak, 11. oktobar 2018.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu podnelo je Višem sudu u Kragujevcu optužne predloge protiv šest osoba zbog eksplozije u Tehničko remontnom zavodu “Medna”, u kojoj su, 28. februara prošle godine, život izgubila četvorica zaposlenih. Okrivljeni su D. K. (1963) iz Kragujevca i D. Ž. (1970) iz... »

Kragujevac: Optužnica protiv šest osoba za eksploziju u TRZ ''Medna''

iKragujevac četvrtak, 11. oktobar 2018.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je podnelo Višem sudu optužni predlog protiv dvojice profesionalnih vojnih lica na rukovodećim mestima i četvorice službenika zbog požara i eksplozije u Tehničko remontnom zavodu "Đurđe Dimitrijević-Đura" u kojoj su poginule četiri osobe 28. februara 2017. godine.
Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je 4. oktobra podnelo Višem sudu u Kragujevcu optužni predlog protiv D. K. (1963) iz Kragujevca i D. Ž. (1970) iz Čačka, zbog postojanja opravdane sumnje da su kao profesionalna vojna lica na... »
©2019 Netmark d.o.o.