Povezane vesti

FMS aplikacija – za efikasnije i jednostavnije upravljanje voznim parkom

IT svet četvrtak, 11. oktobar 2018.
U današnje vreme mnogi vlasnici velikih voznih parkova, javna prevozna preduzeća i privatni prevoznici suočavaju se sa velikim problemom upravljanja voznim parkom. Kako bi se iskoristio maksimum jednog voznog parka neophodno je u svakom trenutku imati informaciju o trenutnom stanju i detaljan... »

Samsung predstavio Galaxy a9 telefon sa četiri kamere

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Samsung je predstavio prvi pametni telefon sa četiri zadnje kamere – Galaxy A9
Samsung je predstavio prvi pametni telefon sa četiri zadnje kamere – Galaxy A9. Ovaj novi uređaj kompanije Samsung će biti dostupan u Srbiji u drugoj polovini novembra. Uređaj poseduje bateriju od 3.800 mAh, skladišni prostor od... »

Novi Samsung Galaxy A9 sa čak 4 zadnje kamere

Personal magazin četvrtak, 11. oktobar 2018.
Inovativna zadnja četvorostruka kamera, pouzdana baterija, prvoklasni dizajn i moćne nove funkcije za izuzetne performanse koje traju ceo dan, čine ovaj uređaj idealnim za one koji znaju šta hoće i ne ustručavaju se da se oko toga i potrude
Samsung Galaxy A9, napravljen za one koji vole da istražuju i uhvate svaki trenutak, prvi put na svetu predstavlja četvorostruku zadnju kameru. Novi pametni telefon kompanije Samsung dolazi sa nizom inovativnih funkcija. Uređaj... »

Samsung Galaxy A9 od decembra u Srbiji

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Novi model Samsung telefona, Galaxy A9, prvi put na svetu predstavlja četvorostruku zadnju kameru, a u Srbiji će biti dostupan u drugoj polivini novembra.
„Bez obzira na to da li je reč o snimanju avanturističkog selfija ili ultimativnog panoramskog snimka, Galaxy A9 je savršen partner za beleženje i deljenje svakodnevnih avantura“, piše u njihovom saopštenju. “Mi zaista razumemo... »

Samsung predstavio Galaxy A9 telefon sa četiri kamere

PC Press četvrtak, 11. oktobar 2018.
Samsung je predstavio prvi pametni telefon sa četiri zadnje kamere – Galaxy A9. Ovaj novi uređaj kompanije Samsung će biti dostupan u Srbiji u drugoj polovini novembra. Uređaj poseduje bateriju od 3.800 mAh, skladišni prostor od 128 GB sa mogućnošću proširenja do 512 GB. Takođe, poseduje Super... »

Samsung Galaxy A9 (2018) ozvaničen sa četiri kamere na poleđini

Benchmark četvrtak, 11. oktobar 2018.
Saopštenje za javnost Samsung Galaxy A9, napravljen za one koji vole da istražuju i uhvate svaki trenutak, prvi put na svetu predstavlja četvorostruku zadnju kameru. Novi pametni telefon kompanije Samsung dolazi sa nizom inovativnih funkcija. Uređaj će biti dostupan u Srbiji u drugoj polovini... »
©2019 Netmark d.o.o.