Povezane vesti

Emina je duboku povređena: Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga

Svet plus četvrtak, 11. oktobar 2018.
Voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin proveli noć u jednoj hotelskoj sobi, gde su se pojedini gosti žalili na proizvedenu buku koja je dolazila iz njihove sobe.
Turski mediji su zabrujali i počeli raznorazne stvari da pišu. Kada je Emina videla glasine koje negira, oglasila se na svom Instagram profilu i uputila poruku: View this post on Instagram Hakkımda çıkan asılsız haberleri yeni... »

"Iz hotelske sobe se čula buka..." Emina i turski milioner u centru skandala, Jahovićeva se nakon emisije oglasila otvorenim pismom! (video)

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
- Kako jedna žena može da napravi takav brutalni napad na drugu ženu? Moj advokat će započeti pravni proces. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga! - poručila je Emina
EMINA Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran pune novinske stupce u Turskoj, a sada su se našli u centru skandala, zbog detalja iznetih u emisiji Naime, voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı " na televiziji "Beyaz"... »

Turski mediji preneli pikantne detalje iz hotelske sobe Emine i njenog dečka

Tračara četvrtak, 11. oktobar 2018.
Emina Jahović i njen dečko Sedetin Saran već neko vreme pune naslove domaćih i turskih medija. Ovog puta su se našli u centru skandala, zbog segmenta o njima koji je emitovan na nacionalnoj televiziji. Naime, voditeljke jedne turske emisije su prenele priču da su ”Emina Jahović i Sadetin Saran... »

Emina Jahović i turski milioner u centru skandala: Otkriveno je šta su radili u hotelskoj sobi, a onda se pevačica oglasila... (video)

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
Emina Jahović uplovila je u romansu sa Sadetinom Saranom, a u centar skandala došli su kada su prozvani u jednoj emsiji da su proveli burnu noć u hotelu. Voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u hotelskoj sobi, gde su se... »

"Iz hotelske sobe se čula buka": Isplivali detalji veze, Emina Jahović i milioner u centru skandala koji trese Tursku

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Emina Jahović i njen izabranik Sadetin Saran našli su se u centru skandala u turskim medijima kada su voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" na televiziji "Beyaz" objavile priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari". One su na nacionalnoj... »
©2019 Netmark d.o.o.