Povezane vesti

Otvoren LIDL: Više od 1.000 Kragujevčana u redu, razgrabljena piletina, pomama za bananama (FOTO)

InfoKG četvrtak, 11. oktobar 2018.
Prodavnica Lidl otvorena je danas svečano u Kragujevcu, a više od 1.000 građana čekalo je u redu da pazari u ovom marketu. Samo par minuta nakon otvaranja sveža piletina je bila razgrabljena, a vladala je velika pomama i za bananama. Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas istovremeno 16 prodavnica... »

Za malo tuča zbog piletine od 119 dinara

RT Kragujevac četvrtak, 11. oktobar 2018.
Nemačka kompanija Lidl, otvorila je 16 franšiza u 12 gradova Srbije, od kojih jednu i u Kragujevcu. Cilj otvaranja trgovinskog lanca Lidl u Srbiji je da se za građane širom naše zemlje napravi najbolji odnos cena i kvaliteta i na taj način zadovolje potrošači. Lidl je u Srbiju uložio 205 miliona... »

Kragujevac: Šou u Lidlu, uključena i policija

iKragujevac četvrtak, 11. oktobar 2018.
Komapnija Lidl Srbija otvorila je jutros u 8 sati istovremeno 16 prodavnica u 12 gradova naše zemlje. Prodavnica Lidl u Kragujevcu prostire se na 2.500 kvadatnih metara, a kupcima je na raspolaganju 1.500 razičitih proizvoda, od kojih je 350 srpske proizvodnje. Na policama u Lidl prodavnici u ponudi je široka lepeza proizvoda od hrane i pića, do malih kućnih aparata, odeće, igračaka i alata. U kragujevačkoj prodavnici zaposleno je oko 40 ljudi.
Otvaranju Lidl marketa u Kragujevcu prosustvovali su i predstavnici lokalne samouprave. Satima pre zvaničnog otvaranja Kragujevčani su iščekivali otvaranje vrata trgovinskkog lanca koji obećava niske cene robe široke potrošnje.... »

"Zašto neću otići u novi megamarket"

Noizz četvrtak, 11. oktobar 2018.
Kompanija Lidl Srbija otvorila je danas u osam sati 16 prodavnica u 12 gradova širom Srbije, od čega pet u Beogradu. Od čak 1.500 brendova koliko će nam u njihovim radnjama biti na raspolaganju, samo 350 je iz Srbije, a najveća prednost, kako nam se predočava, jeste cena koja je kod nekih namirnica i više nego upola niža od drugih marketa. Međutim...
Beogradski di-džej i građanin Vračara Gordan Paunović objavio je na svom Facebooku priču o tome zašto danas neće otići "u novi megamarket" i veliki broj ljudi će moći da se pronađe u njoj. Zašto? Zato što svi imamo tu malu radnju... »
©2019 Netmark d.o.o.