Povezane vesti

LIDL otvorio vrata. Borani najviše kupovali PILETINU, BRAŠNO, ŠEĆER I ZEJTIN

Ist media četvrtak, 11. oktobar 2018.
BOR, (IST Media) Na svečanoj ceremoniji u Boru, simboličnim presecanjem vrpce ispred Lidla u Zelenom bulevaru 26a, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Aleksandar Milikić, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji. Na isti način istovremeno su... »

Ispred Lidla redovi od zore, u Nišu umalo tuča: Trpali puna kolica pilića i po 10 kg banana! Pogledajte, i Vučević u akciji, a evo šta je merkao Cvetanović u Leskovcu (kurir TV)

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
1 / 16 Foto: Kurir/M.S. NOVI SAD/NIŠ/BOR - Na svečanoj ceremoniji u Novom Sadu, simboličnim presecanjem vrpce u Bulevaru Vojvode Stepe 2, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, označili su početak rada ovog diskontnog lanca u Srbiji. Veliki broj zainteresovanih... »

Otvoreno 16 prodavnica nemačkog Lidla u 12 gradova u Srbiji

IndeksOnline četvrtak, 11. oktobar 2018.
BEOGRAD – U 12 gradova u Srbiji jutros u 8.00 otvoreno je 16 prodavnica nemačkog trgovačkog lanca Lidl. Prodavnice su počele da rade u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu, a radno vreme biće svakog dana do 22.00. Predsednik... »
©2019 Netmark d.o.o.