Preševo: Učenik 1. razreda iznenada umro za vreme nastave

Užas i tuga u selu pored Preševa: Prvačić (6) umro na času od infarkta

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
Šok Šestogodišnji F. J. je na početku petog časa iznenada pao sa stolice, lekari su radili reanimaciju 20 minuta, nažalost, bezuspešno
F. J. (6), učenik prvog razreda Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je od srčanog udara u učionici za vreme nastave! Kako Kurir saznaje, mališan je na početku petog časa, naočigled učenika i... »

Tragedija u Osnovnoj školi: Dečak umro na času

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Velika tragedija danas u Osnovnoj školi "Zejnel Ajdini" u Rajincu kod Preševa. Prvak preminuo prirodnom smrću. Sumnja se na infarkt. Roditelji dečaka odbili obdukciju
UČENIK prvog razreda Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u Rajincu kod Preševa preminuo je usred nastave. U Višem javnom tužilaštvu u Vranju "Novostima" je potvrđeno da je mrtvozornik konstatovao prirodnu smrt, kao i da su roditelji... »

Nezapamćen užas u osnovnoj školi kod Preševa: Đak prvak (6) preminuo usred nastave, telo mališana na podu primetili drugi učenici

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
PREŠEVO - Šestogodišnji F.J. učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici. Lekar ambulante koja je u okviru škole pokušao je reanimaciju i... »

Preševo: Učenik 1. razreda iznenada umro za vreme nastave

Dnevnik četvrtak, 11. oktobar 2018.
BEOGRAD: Učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji, a u Ministarstvu prosvete Tanjugu je rečeno da će javnost biti obaveštena o detaljima kada prikupe sve neophodne informacije.
"Stupili smo u kontakt sa nadležnima kako bismo saznali šta se tačno desilo i kad budemo imali sve neophodne informacije javnost će biti blagovremeno obaveštena", kažu u resornom ministarstvu. Takođe navode da se u ovakvoj kao i... »

Đak prvak preminuo za vreme nastave

Radio 021 četvrtak, 11. oktobar 2018.
Učenik prvog razreda Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je u školskoj zgradi tokom nastave.
Mediji prenose da je lekar ambulante koja je u okviru škole pokušao reanimaciju, međutim ubrzo je konstatovao smrt dečaka. Na telu deteta nema vidljivih povreda. U Ministarstvu prosvete je rečeno da će javnost biti obaveštena o... »

Preševo: Učenik 1. razreda iznenada umro za vreme nastave

RTV četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTV: Preševo: Učenik 1. razreda iznenada umro za vreme nastave
PREŠEVO - Učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji, a u Ministarstvu prosvete Tanjugu je rečeno da će javnost biti obaveštena o detaljima kada prikupe sve neophodne informacije.
"Stupili smo u kontakt sa nadležnima kako bismo saznali šta se tačno desilo i kad budemo imali sve neophodne informacije javnost će biti blagovremeno obaveštena", kažu u resornom ministarstvu. Takođe navode da se u ovakvoj kao i... »

Užas u osnovnoj školi u Preševu: Đak prvak preminuo na času

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Šestogodišnji F.J, učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici. Lekar ambulante koja je u okviru škole pokušao je reanimaciju, međutim ubrzo je... »

Đak prvak iznenada umro za vreme nastave!

Mondo četvrtak, 11. oktobar 2018.
Učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Telo šestogodišnjeg dečaka na podu primetili su drugi učenici. Lekar ambulante koja je u okviru škole pokušao je reanimaciju, međutim ubrzo je konstatovao smrt dečaka. Na telu deteta nema vidljivih... »

Učenik 1. razreda u Preševu iznenada umro za vreme nastave

Politika četvrtak, 11. oktobar 2018.
Učenik prvog razreda osnovne škole „Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji, a u Ministarstvu prosvete Tanjugu je rečeno da će javnost biti obaveštena o detaljima kada prikupe sve neophodne... »

Preševo: Prvak umro u školi za vreme nastave

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Preševo: Prvak umro u školi za vreme nastave
Učenik prvog razreda OŠ "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju mediji.
Telo šestogodišnjeg dečaka na podu primetili su drugi učenici. Lekar ambulante koja je u okviru škole pokušao je reanimaciju, međutim ubrzo je konstatovao smrt dečaka. Na telu deteta nema vidljivih nasilnih povreda, prenosi... »

Tragedija u Preševu: Dečak (6) umro na času

Vesti online četvrtak, 11. oktobar 2018.
Šestogodišnji F. J. učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave.
Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici. Lekar ambulante koja se nalazi u okviru škole pokušao je reanimaciju i konstatovao je smrt. Na telu dečaka nema vidljivih nasilnih... »

Atletiko “vezao” Oblaka

Večernje novosti  pre 2 sata  još 19 povezanih

Daka: U požaru poginulo 67 osoba

RTV  pre 24 minuta  još 18 povezanih

Dačić odgovorio Skotu: Na kojoj ste vi strani istorije?

B92  pre 4 sata  još 11 povezanih

PPF grupa završila proces kupovine Telenor banke

N1 Info  pre 7 sati  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.