Povezane vesti

Vučić: Za 15 do 20 godina videće se da je moja ideja o kompromisu za Kosovo bolja

Novi magazin četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će se tek za 15 do 20 godina videti da je "za budućnost Srbije bolja" njegova ideja o kompromisnom rešenju za Kosovo, iako je, kako je rekao, naišla na opšte protivljenje.
Odgovarajući na pitanja novinara u Kraljevu, gde je prisustvovao početku izgradnje nove fabrike nemačke kompanije "Leoni", Vučić je kazao da je uvek spreman za razgovor o kompromisnom rešenju za Kosovo, ali da ono nije na vidiku.... »

Narod nije hteo moje kompromisno rešenje

RTV četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTV: Narod nije hteo moje kompromisno rešenje
KRALJEVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije.
Odgovarajući na pitanje novinara šta se dogodilo od prošlog boravka u Kraljevu, kada je najavio da će predstaviti građanima rešenje za Kosovo, a potom, nedavno, rekao da je njegova politika doživela poraz, Vučić je kazao da je... »

"Narod je za granice sa Kosovom, želim i da zapamti..."

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: "Narod je za granice sa Kosovom, želim i da zapamti..."
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je uvek spreman za razgovor o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu.
On je istakao i da to nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije. Odgovarajući na pitanje novinara šta se dogodilo od prošlog boravka u Kraljevu, kada je najavio da će predstaviti građanima rešenje za Kosovo, a potom, nedavno,... »

Vučić o rešenju za Kosmet: Ne mogu da promenim volju naroda

RTS četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTS: Vučić o rešenju za Kosmet: Ne mogu da promenim volju naroda
Ono što sam mislio da bi moglo da bude rešenje za Kosmet, naišlo je na opšte protivljenje javnosti u Srbiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Neko će se u narodu setiti za 20 godina da smo mogli više i bolje, rekao je Vučić.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku u slučaju Kosova i Metohije. Odgovarajući na pitanje novinara šta se... »

Vučić o Komšićevoj izjavi: Nisam srećan, ali ponekad je bolje prećutati

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Srbija će posle Vučića biti dobra zemlja, zato što je Vučić mnogo uradio za nju, i još će da radi, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako odgovorio na pitanje o tribini koja se večeras održava u organizaciji Nezavisnog udruženja novinara Vojvodine, čiji je naziv "Srbija posle Vučića".... »

Vučić reagovao na Komšićevu izjavu o Kosovu

Vesti online četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je, povodom izjave člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo nezavisno, da je ponekad bolje prećutati.
Vučić je dodao da želi odgovorno da gradi odnose sa BiH. - Srbija želi dobru saradnju sa BiH, i svom trojicom novoizabranih članova Predsedništva, sa Miloradom Dodikom, Šefikom Džaferovićem i Komšićem - podvukao je on. Istakao je... »

Vučić uživo iz Kraljeva: Ja nijednu fabriku nisam zatvorio, samo sam otvarao! Je l’ ovo spaljena Srbija? Posle Vučića biće još uspešnija jer ću ja za nju uraditi još mnogo

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
BEOGRAD/KRALJEVO - Predsednik Aleksandar Vučić danas je iz Kraljeva, odgovarajući na pitanja novinara, poručio da nije srećan zbog izjave Željka Komšića, izabranog člana Predsedništva BiH, koji je rekao da je Kosovo za njega nezavisna država. - Bolje je nekad prećutati... Manje štete u... »

Vučić: Nisam srećan zbog izjave Komšića, ali neću odgovarati

N1 Info četvrtak, 11. oktobar 2018.
Srbija želi dobru saradnju i sa Bosnom i Hercegovnom i sa svom trojicom novoizabranih članova Predsedništva, rekao je u Kraljevu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Na pitanje novinara kako komentriše izjavu novoizabranog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je Kosovo nezavisna država i da bilo bi pametno da ga BiH prizna, Vučić je rekao da nije srećan zbog te izjave ali da neću da... »

Vučić: Narod nije hteo moje kompromisno rešenje

Politika četvrtak, 11. oktobar 2018.
KRALjEVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije. Odgovarajući na pitanje novinara šta se dogodilo od prošlog boravka u Kraljevu, kada je najavio da... »

Vučić o Kosovu: Narod nije hteo moje kompromisno rešenje, a volja građana se mora poštovati! Ali želim da zapamtite jedno...

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije. Odgovarajući na pitanje novinara šta se dogodilo od prošlog boravka u Kraljevu, kada je najavio da će... »

"Narod nije hteo moje kompromisno rešenje"

Mondo četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije.
Odgovarajući na pitanje novinara šta se dogodilo od prošlog boravka u Kraljevu, kada je najavio da će predstaviti građanima rešenje za Kosovo, a potom, nedavno, rekao da je njegova politika doživela poraz, Vučić je kazao da je... »

Vučić: Spreman sam za razgovore o kompromisnom rešenju za Kosovo, ali ono nije na vidiku

Beta četvrtak, 11. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će se tek za 15 do 20 godina videti da je "za budućnost Srbije bolja" njegova ideja o kompromisnom rešenju za Kosovo, iako je, kako je rekao, naišla na opšte protivljenje. Odgovarajući na pitanja novinara u Kraljevu, gde je prisustvovao početku... »

Vučić: Jel' ovo spaljena zemlja?!

Mondo četvrtak, 11. oktobar 2018.
Jel' ovo spaljena zemlja, zapitao je danas predsednik Aleksandar Vučić pokazujući na buduću halu fabrike Leoni u Kraljevu, prve posle tri decenije u tom gradu.
Vučić je to rekao u odgovor na pitanje kako vidi najavu tribine Nezavisnog društva novinara Vojvodine, u kojoj se kaže da će rezultat ove vlasti biti "spaljena" zemlja. "Ako oni nazivaju ovo spaljenom Sbrijom, ja ovo nazivam... »

Vučić: Nisam srećan zbog Komšićeve izjave o KiM

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Srbija želi dobru saradnju i sa Bosnom i Hercegovnom i sa svom trojicom novoizabranih članova Predsedništva, rekao je danas u Kraljevu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Na pitanje novinara kako komentriše izjavu novoizabranog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je Kosovo nezavisna država i da bilo bi pametno da ga BiH prizna, Vučić je rekao da nije srećan zbog te izjave ali da neću da... »

Pitali su Vučića o Komšićevoj izjavio o Kosmetu

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Pitali su Vučića o Komšićevoj izjavio o Kosmetu
Kraljevo -- Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je, povodom izjave člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo nezavisno, da je ponekad bolje prećutati
Vučić je dodao da želi odgovorno da gradi odnose sa BiH. Srbija želi dobru saradnju sa BiH, i svom trojicom novoizabranih članova Predsedništva, sa Miloradom Dodikom, Ssefikom Džaferovićem i Komšićem“, podvukao je on. Istakao... »

Vučić o Komšićevoj izjavi: Bolje je ponekad prećutati

Srbija danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Istakao je da neće da koristi svaku priliku, čak i kada je laka za sticanje političkih poena, da odgovara na tvrdnje bilo koga
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, povodom izjave novoizabranog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo nezavisno, da je ponekad bolje prećutati i da želi odgovorno da gradi odnose sa BiH. -... »

Predsednik Srbije o komšićevoj izjavi: Bolje je ponekad prećutati

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Aleksandar Vučić je ocenio, povodom izjave novoizabranog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo nezavisno, da je ponekad bolje prećutati i da želi odgovorno da gradi odnose sa BiH
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je, povodom izjave novoizabranog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo nezavisno, da je ponekad bolje prećutati i da želi odgovorno da gradi odnose sa BiH. „Srbija... »
©2019 Netmark d.o.o.