Čovek zvani profit - Žardimova zaostavština od 750 miliona

Čovek zvani profit - Žardimova zaostavština od 750 miliona

Sportske.net četvrtak, 11. oktobar 2018.
Portugalac je nakon četiri godine napustio redove Monaka, a ono što je napravio u pomenutom periodu ostaće ispisano zlatnim slovima u istoriji kluba.
Obelodanjeno je danas, Leonardo Žardim više nije trener Monaka. "Kneževi" su katastrofalno otvorili sezonu, nakon dva kola u Ligi šampiona nemaju ni bod, dok su u Ligi 1 nakon devet kola u zoni ispadanja sa šest osvojenih bodova.... »

Monako otpustio Žardima: Anri glavna meta

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Francuski klub odlučio, da posle loših rezultata i činjenice da ekipa nije pobedila u poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, otpusti trenera
Fudbalski klub Monako otpustio je danas trenera Leonarda Žardima zbog loših rezultata u francuskom prvenstvu i Ligi šampiona. Monako se u francuskom prvenstvu nalazi u zoni ispadanja, zauzima 18. mesto sa šest bodova iz devet... »

Monako otpustio trenera Leonarda Žardima

Beta četvrtak, 11. oktobar 2018.
Fudbalski klub Monako otpustio je danas trenera Leonarda Žardima zbog loših rezultata u francuskom prvenstvu i Ligi šampiona. Monako se u francuskom prvenstvu nalazi u zoni ispadanja, zauzima 18. mesto sa šest bodova iz devet utakmica. Ekipa nije pobedila u poslednjih 10 utakmica u svim... »

Žardim smenjen u Monaku, Anri pred promocijom

Dnevnik četvrtak, 11. oktobar 2018.
MONTE KARLO: Fudbalski klub Monako otpustio je danas trenera Leonarda Žardima zbog loših rezultata na startu sezone, saopšteno je na sajtu kluba.
Portugalski stručnjak smenjen je nakon očajne serije od čak 10 utakmica bez pobede, među kojima su tri remija i 18. mesta na tabeli francuske Lige 1. Žardim je četiri godine proveo u Kneževini, osvojio je titulu prvaka Francuske... »

Zvanično: Ode stvaralac igrača i novca, stiže Anri

Mozzart sport četvrtak, 11. oktobar 2018.
Smena Žardima u Monaku
Doneo im je novac, titulu, promociju talenata, ali je posle očajnog početka sezone dobio – otkaz. Leonardo Žardim nije više šef struke Monaka, pošto ga je klub iz Kneževine otpustio usled razočaravajućih rezultata i tek 18. mesta na tabeli Lige 1 posle uvodnih devet... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.