Povezane vesti
Bolje je nekad prećutati, manje je štete u budućnosti. Svakako nisam srećan zbog takve izjave: Vučić o provokaciji Željka…
Telegraf 11.10.2018
Vučić je na pitanje o izjavi Komšića, koji je rekao da je za njega Kosovo nezavisno uprkos zvaničnoj politici Bosne i Hercegovine, rekao da nije previše srećan zbog nje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Kraljevu je danas odgovarao na novinarska… »
Posle 30 godina Kraljevo dobija novu fabriku! Vučić prisustvuje početku gradnje novog "Leonija", građani hrlili da se…
Telegraf 11.10.2018
Leoni će sa tom fabrikom zapoljšavati više od 10.000 ljudi u našoj zemlji i tako postati najveći poslodavac u industrijskom sektoru u Srbiji. Kompanija Leoni započela je danas u Kraljevu, u prisustvu predsednika Srbije A leksandra Vučića, izgradnju… »
Vučić o rešenju kosovskog pitanja: Ne mogu protiv volje naroda, ali želim da svi građani zapamte jedno!
Srbija danas 11.10.2018
"Mislim da je to fer i odgovoran pristup!" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije. Odgovarajući… »
Komšić posle hrvatskih, uznemirio i duhove u Beogradu
N1 Info 11.10.2018
Posle negodovanja u Zagrebu zbog stavova o Pelješkom mostu, novoizabrani član predsedništva BIH Željko Komšić uznemirio je duhove i u Beogradu. Na njegovu izjavu da je Kosovo nezavisna država, šef srpske diplomatije poručuje da bi Srbija mogla da reaguje… »
Dodik očitao bukvicu Komšiću: Malo se zaigrao i uživeo u ulogu političkog mesije koji susednim državama deli lekcije!
Kurir 11.10.2018
ZAGREB - Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi u Predsedništvu BIH, da se malo zaigrao jer još nije stupio na dužnost, a već je, kaže, uspeo da BiH zavadi… »
Hrvatski mediji na strani Srbije: Dodik očitao bukvicu Komšiću, malo se preigrao
Srbija danas 11.10.2018
Komšić je, naime, u samo nekoliko dana nakon opštih izbora, koji su u BiH održani 7. oktobra, uspeo da uzburka duhove svojim izjavama. Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku… »
Dodik poručio Komšiću da se malo preigrao: Već si uspeo da zavadiš BiH sa Srbijom i Hrvatskom
Telegraf 11.10.2018
Iako još nije stupio na funkciju člana Predsedništva, već je uspeo da nas zavadi sa Hrvatskom i Srbijom, a pored njih pokušava da deli lekcije i meni, odnosno Republici Srpskoj - rekao je Dodik. Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član… »
Narod nije hteo moje kompromisno rešenje, Vučić poručio: To je bilo bolje za budućnost Srbije, procenićete za 15 ili 20 godina…
Telegraf 11.10.2018
- Mislim da je moja ideja za kompromisnim rešenjem bila mnogo bolja za budućnost Srbije - izjavio je predsednik Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem… »
Šta će biti posle Vučića po Vučiću? Ništa od spaljene zemlje, mnogo uspešnija zemlja jer sam mnogo uradio za nju i još ću…
Telegraf 11.10.2018
- Ako će često da održe takve tribine moraće još desetine hiljada tribina da održe do Srbije posle Vučića - kazao je on na provokacije sa tribine Nezavisnog društva novinara Vojvodine. Je l ovo spaljena zemlja, zapitao je danas predsednik Aleksandar… »
Vesti dana »

Da li to Tramp najavljuje napad na Iran? „Niko ne zna šta ću da uradim, već je kasno za razgovore“
Nova pre 2 satajoš 19 povezanih

KRIK: Porodica bivše ministarke Vujović poseduje nekretnine vredne 13 miliona evra
Serbian News Media pre 4 satijoš 14 povezanih

SSP: "Nesreća u Novom Sadu se ne procesuira jer su odgovorni bliski Vučiću"
Radio 021 pre 55 minutajoš 76 povezanih