Povezane vesti

Posle 30 godina Kraljevo dobija novu fabriku! Vučić prisustvuje početku gradnje novog "Leonija", građani hrlili da se fotografišu sa predsednikom (FOTO) (video)

Telegraf pre 9 dana
Leoni će sa tom fabrikom zapoljšavati više od 10.000 ljudi u našoj zemlji i tako postati najveći poslodavac u industrijskom sektoru u Srbiji
Kompanija Leoni započela je danas u Kraljevu, u prisustvu predsednika Srbije A leksandra Vučića, izgradnju četvrte fabrike kablova u našoj zemlji, koja će zaposliti 5.000 radnika. Vučić stigao u Leoni, sačekalo ga više hiljada... »

Bolje je nekad prećutati, manje je štete u budućnosti. Svakako nisam srećan zbog takve izjave: Vučić o provokaciji Željka Komšića

Telegraf pre 9 dana
Vučić je na pitanje o izjavi Komšića, koji je rekao da je za njega Kosovo nezavisno uprkos zvaničnoj politici Bosne i Hercegovine, rekao da nije previše srećan zbog nje
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Kraljevu je danas odgovarao na novinarska pitanja nakon obilaska početka radova na novoj fabrici Leoni, gde je rekao da je mnogo srećan zbog brzog napretka radova, otvaranju novih radnih mesta... »

Vučić o rešenju kosovskog pitanja: Ne mogu protiv volje naroda, ali želim da svi građani zapamte jedno!

Srbija danas pre 9 dana
"Mislim da je to fer i odgovoran pristup!"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije. Odgovarajući na pitanje novinara šta se dogodilo od prošlog boravka u... »

Dodik očitao bukvicu Komšiću: Malo se zaigrao i uživeo u ulogu političkog mesije koji susednim državama deli lekcije!

Kurir pre 9 dana
ZAGREB - Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi u Predsedništvu BIH, da se malo zaigrao jer još nije stupio na dužnost, a već je, kaže, uspeo da BiH zavadi sa Hrvatskom i Srbijom.
Hrvatski portal Danas.hr je protumačio da je Dodik već stao u odbranu Hrvatske tako što je očitao bukvicu Komšiću. "Iako još nije stupio na funkciju člana Predsedništva, već je uspeo da nas zavadi sa Hrvatskom i Srbijom, a pored... »

Komšić posle hrvatskih, uznemirio i duhove u Beogradu

N1 Info pre 9 dana
Posle negodovanja u Zagrebu zbog stavova o Pelješkom mostu, novoizabrani član predsedništva BIH Željko Komšić uznemirio je duhove i u Beogradu. Na njegovu izjavu da je Kosovo nezavisna država, šef srpske diplomatije poručuje da bi Srbija mogla da reaguje recipročno.
Izvor: N1 I pre nego što su stupili na dužnost, novoizabrani članovi Predsedništva BiH otkrivaju karte. "Moja pozicija je apsolutno jasna. Rekao sam da je Kosovo nezavisna država i da bi bilo pametno da BiH prizna Kosovo, ali sa... »

Dodik: Komšić se uživeo u ulogu političkog mesije

B92 pre 9 dana
B92: Dodik: Komšić se uživeo u ulogu političkog mesije
Predsednik RS Milorad Dodik poručio je Željku Komšiću da se malo preigrao i da je pre stupanja na dužnost uspeo da BiH zavadi sa Srbijom i Hrvatskom.
Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi tročlanog kolektivnog šefa države, da se malo preigrao jer još nije stupio na dužnost a već je, kaže, uspeo... »

Hrvatski mediji na strani Srbije: Dodik očitao bukvicu Komšiću, malo se preigrao

Srbija danas pre 9 dana
Komšić je, naime, u samo nekoliko dana nakon opštih izbora, koji su u BiH održani 7. oktobra, uspeo da uzburka duhove svojim izjavama
Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi tročlanog kolektivnog šefa države, da se malo preigrao jer još nije stupio na dužnost a već... »

Dodik poručio Komšiću da se malo preigrao: Već si uspeo da zavadiš BiH sa Srbijom i Hrvatskom

Telegraf pre 9 dana
Iako još nije stupio na funkciju člana Predsedništva, već je uspeo da nas zavadi sa Hrvatskom i Srbijom, a pored njih pokušava da deli lekcije i meni, odnosno Republici Srpskoj - rekao je Dodik
Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi tročlanog kolektivnog šefa države, da se malo preigrao jer još nije stupio na dužnost a već... »

Narod nije hteo moje kompromisno rešenje, Vučić poručio: To je bilo bolje za budućnost Srbije, procenićete za 15 ili 20 godina

Telegraf pre 9 dana
- Mislim da je moja ideja za kompromisnim rešenjem bila mnogo bolja za budućnost Srbije - izjavio je predsednik Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije. Šta će biti posle Vučića po... »

Šta će biti posle Vučića po Vučiću? Ništa od spaljene zemlje, mnogo uspešnija zemlja jer sam mnogo uradio za nju i još ću mnogo da uradim

Telegraf pre 9 dana
- Ako će često da održe takve tribine moraće još desetine hiljada tribina da održe do Srbije posle Vučića - kazao je on na provokacije sa tribine Nezavisnog društva novinara Vojvodine
Je l ovo spaljena zemlja, zapitao je danas predsednik Aleksandar Vučić pokazujući na buduću halu fabrike Leoni u Kraljevu, prve posle tri decenije u tom gradu, a u odgovor na pitanje kako vidi najavu tribine Nezavisnog društva... »

Upozorenje iz Moskve: "Ovo može da izazove rat"

B92  pre 50 minuta  još 21 povezana

Nestala devetogodišnja devojčica iz Sente

Studio B  pre 1 sat  još 16 povezanih

Veliki školski čas u Šumaricama

RTS  pre 15 minuta  još 7 povezanih

Miler: Srbija može da se poveže sa gasovodom "Turski tok"

Radio 021  pre 1 sat  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.