Povezane vesti

Posle 30 godina Kraljevo dobija novu fabriku! Vučić prisustvuje početku gradnje novog "Leonija", građani hrlili da se fotografišu sa predsednikom (FOTO) (video)

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
Leoni će sa tom fabrikom zapoljšavati više od 10.000 ljudi u našoj zemlji i tako postati najveći poslodavac u industrijskom sektoru u Srbiji
Kompanija Leoni započela je danas u Kraljevu, u prisustvu predsednika Srbije A leksandra Vučića, izgradnju četvrte fabrike kablova u našoj zemlji, koja će zaposliti 5.000 radnika. Vučić stigao u Leoni, sačekalo ga više hiljada... »

Bolje je nekad prećutati, manje je štete u budućnosti. Svakako nisam srećan zbog takve izjave: Vučić o provokaciji Željka Komšića

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vučić je na pitanje o izjavi Komšića, koji je rekao da je za njega Kosovo nezavisno uprkos zvaničnoj politici Bosne i Hercegovine, rekao da nije previše srećan zbog nje
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Kraljevu je danas odgovarao na novinarska pitanja nakon obilaska početka radova na novoj fabrici Leoni, gde je rekao da je mnogo srećan zbog brzog napretka radova, otvaranju novih radnih mesta... »

Vučić o rešenju kosovskog pitanja: Ne mogu protiv volje naroda, ali želim da svi građani zapamte jedno!

Srbija danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
"Mislim da je to fer i odgovoran pristup!"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije. Odgovarajući na pitanje novinara šta se dogodilo od prošlog boravka u... »

Dodik očitao bukvicu Komšiću: Malo se zaigrao i uživeo u ulogu političkog mesije koji susednim državama deli lekcije!

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
ZAGREB - Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi u Predsedništvu BIH, da se malo zaigrao jer još nije stupio na dužnost, a već je, kaže, uspeo da BiH zavadi sa Hrvatskom i Srbijom.
Hrvatski portal Danas.hr je protumačio da je Dodik već stao u odbranu Hrvatske tako što je očitao bukvicu Komšiću. "Iako još nije stupio na funkciju člana Predsedništva, već je uspeo da nas zavadi sa Hrvatskom i Srbijom, a pored... »

Komšić posle hrvatskih, uznemirio i duhove u Beogradu

N1 Info četvrtak, 11. oktobar 2018.
Posle negodovanja u Zagrebu zbog stavova o Pelješkom mostu, novoizabrani član predsedništva BIH Željko Komšić uznemirio je duhove i u Beogradu. Na njegovu izjavu da je Kosovo nezavisna država, šef srpske diplomatije poručuje da bi Srbija mogla da reaguje recipročno.
Izvor: N1 I pre nego što su stupili na dužnost, novoizabrani članovi Predsedništva BiH otkrivaju karte. "Moja pozicija je apsolutno jasna. Rekao sam da je Kosovo nezavisna država i da bi bilo pametno da BiH prizna Kosovo, ali sa... »

Dodik: Komšić se uživeo u ulogu političkog mesije

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: Dodik: Komšić se uživeo u ulogu političkog mesije
Predsednik RS Milorad Dodik poručio je Željku Komšiću da se malo preigrao i da je pre stupanja na dužnost uspeo da BiH zavadi sa Srbijom i Hrvatskom.
Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi tročlanog kolektivnog šefa države, da se malo preigrao jer još nije stupio na dužnost a već je, kaže, uspeo... »

Hrvatski mediji na strani Srbije: Dodik očitao bukvicu Komšiću, malo se preigrao

Srbija danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Komšić je, naime, u samo nekoliko dana nakon opštih izbora, koji su u BiH održani 7. oktobra, uspeo da uzburka duhove svojim izjavama
Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi tročlanog kolektivnog šefa države, da se malo preigrao jer još nije stupio na dužnost a već... »

Dodik poručio Komšiću da se malo preigrao: Već si uspeo da zavadiš BiH sa Srbijom i Hrvatskom

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
Iako još nije stupio na funkciju člana Predsedništva, već je uspeo da nas zavadi sa Hrvatskom i Srbijom, a pored njih pokušava da deli lekcije i meni, odnosno Republici Srpskoj - rekao je Dodik
Aktuelni predsednik Republike Srpske i izabrani srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, poručio je Željku Komšiću, budućem kolegi tročlanog kolektivnog šefa države, da se malo preigrao jer još nije stupio na dužnost a već... »

Narod nije hteo moje kompromisno rešenje, Vučić poručio: To je bilo bolje za budućnost Srbije, procenićete za 15 ili 20 godina

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
- Mislim da je moja ideja za kompromisnim rešenjem bila mnogo bolja za budućnost Srbije - izjavio je predsednik Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je uvek spreman za razgovore o svim kompromisnim rešenjima i da ga ponudi našem narodu, ali da nije na vidiku po pitanju Kosova i Metohije. Šta će biti posle Vučića po... »

Šta će biti posle Vučića po Vučiću? Ništa od spaljene zemlje, mnogo uspešnija zemlja jer sam mnogo uradio za nju i još ću mnogo da uradim

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
- Ako će često da održe takve tribine moraće još desetine hiljada tribina da održe do Srbije posle Vučića - kazao je on na provokacije sa tribine Nezavisnog društva novinara Vojvodine
Je l ovo spaljena zemlja, zapitao je danas predsednik Aleksandar Vučić pokazujući na buduću halu fabrike Leoni u Kraljevu, prve posle tri decenije u tom gradu, a u odgovor na pitanje kako vidi najavu tribine Nezavisnog društva... »
©2019 Netmark d.o.o.