Povezane vesti
Đurić: Plaćao sam i ja nasleđene dugove prethodnih predsednika, pa sam ćutao!
Sportski žurnal 11.10.2018
Bivši predsednik Dragan Đurić ne negira dug od blizu 200.000 evra za transfer Nikole Vujovića. Kad god Partizanovi čelnici pomenu „kosture iz ormana” – nasleđene dugove od bivše uprave, sad, apropo činjenice da se Parni valjak već 15 dana… »
Biseri Dragana Đurića: Ne sećam se igrača kog sam doveo! Gde je novac od onih koje sam ostavio? Velikom stručnjaku…
Mozzart sport 11.10.2018
I – između ostalog – pitanje „gde može Ćurković da bude uspešniji od mene?“. Informacija da je Partizan u blokadi, zbog neisplaćene druge rate obeštećenja za transfer Nikole Vujovića iz Mogrena, realizovan još u zimu 2009, predstavljala… »
Đurić "pucao" redom, nije preskočio ni Zvezdinog trenera!
Sportske.net 11.10.2018
Povod je bila tvrdnja da je dug od 200.000 evra koji je blokirao Partizan nasleđen iz vremena kada je on bio na čelu kluba iz Humske. Bivšeg predsednika FK Partizan Dragana Đurića žestoko je isprovocirala konstatacija da je dug od 200.000 evra… »
Vesti dana »
Vučić o Klasteru 3: Mađarska će sledeće sedmice zakazati novu sednicu, osam zemalja bilo protiv otvaranja
Euronews pre 25 minutajoš 23 povezane
Otvorena istraga protiv predsednika Južne Koreje: Optužen za izdaju, na udaru i ministri
Blic pre 54 minutajoš 9 povezanih