Povezane vesti
Šokantna izjava donalda Trampa: Sprema žestok udarac na Peking, jer su Kinezi predugo živeli isuviše dobro!
Pravda 11.10.2018
Američki predsednik, Donald Tramp, rekao je da će njegova politika carina pogoditi kinesku ekonomiju i da on ima "još mnogo toga da uradi". U telefonskom intervjuu za “Foks njuz”, Tramp je rekao da američke carine na kinesku robu imaju veliki odjek i da… »
Tramp preti: "Kinezi su isuviše dugo živeli isuviše dobro"
Blic 11.10.2018
Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio da su njegove trgovinske mere nanele štetu kineskoj ekonomiji, i da mu preostaje još dosta posla. Tramp je uveo carine na skoro 200 milijardi dolara vrednog kineskog uvoza prošlog meseca, a potom zapretio i novim… »
Tramp: Oštetio sam Kinu, i još ću!
Mondo 11.10.2018
Predsednik SAD Donald Tramp je izjavio danas da su njegove ekonomske i trgovinske mere uspele da nanesu štetu kineskoj ekonomiji, i da mu preostaje još dosta posla. Foto: Beta/AP Photo/Evan Vucci "Građani Kine su predugo živeli isuviše dobro. Imam još… »
Tramp ponovo šokira: Kinezi su predugo živeli isuviše dobro!
Kurir 11.10.2018
Američki predsednik, Donald Tramp, rekao je da će njegova politika carina pogoditi kinesku ekonomiju i da on ima "još mnogo toga da uradi". U telefonskom intervjuu za Foks njuz, Tramp je rekao da američke carine na kinesku robu imaju veliki odjek i da su… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 43 minutajoš 4 povezane

"Što ih je manje, agresivniji su": Vučić: Sve manje učesnika protesta, nikog od njih ne zanima zadovoljenje pravde
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana