Повезане вести
Шокантна изјава доналда Трампа: Спрема жесток ударац на Пекинг, јер су Кинези предуго живели исувише добро!
Правда 11.10.2018
Амерички председник, Доналд Трамп, рекао је да ће његова политика царина погодити кинеску економију и да он има "још много тога да уради". У телефонском интервјуу за “Фокс њуз”, Трамп је рекао да америчке царине на кинеску робу… »
Трамп прети: "Кинези су исувише дуго живели исувише добро"
Блиц 11.10.2018
Председник САД Доналд Трамп је изјавио да су његове трговинске мере нанеле штету кинеској економији, и да му преостаје још доста посла. Трамп је увео царине на скоро 200 милијарди долара вредног кинеског увоза прошлог месеца, а… »
Трамп: Оштетио сам Кину, и још ћу!
Мондо 11.10.2018
Председник САД Доналд Трамп је изјавио данас да су његове економске и трговинске мере успеле да нанесу штету кинеској економији, и да му преостаје још доста посла. Фото: Бета/АП Пхото/Еван Вуцци "Грађани Кине су предуго живели… »
Трамп поново шокира: Кинези су предуго живели исувише добро!
Курир 11.10.2018
Амерички председник, Доналд Трамп, рекао је да ће његова политика царина погодити кинеску економију и да он има "још много тога да уради". У телефонском интервјуу за Фокс њуз, Трамп је рекао да америчке царине на кинеску робу… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Телеграф пре 2 минутајош 15 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 49 минутајош 16 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 27 минутајош 29 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 1 сатјош 16 повезаних