Pojedine ambulante i klinike KC Niš uskoro u istoj zgradi

Pojedine ambulante i klinike KC Niš uskoro u istoj zgradi

Južne vesti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Višespratnica izgrađena još pre 80 godina, u kojoj je nekada bila zgrada hirurgije, na samom ulazu u stari deo Kliničkog centra u Nišu, sređuje se kako bi do kraja oktobra, kako kaže direktor KC Zoran Radovanović, tamo preselili internističke ambulante i dnevne bolnice, kao i Očnu i ORL kliniku.... »

Od kraja oktobra hirurške i internističke ambulante KC u Nišu biće u jednom objektu

Jug press četvrtak, 11. oktobar 2018.
NIŠ U toku je poslednja faza renoviranja stare zgrade niške hirurgije, sagrađene 1938.godine. U novi objekat biće smeštene sve hirurše i internističke ambulante, a pacijentii će sve preglede moći da obave na jednom mestu Jedan sprat biće namenjen Klinici za očne bolesti, a na jednom od spratova... »

U KC Niš uskoro preseljenje ambulanti i dnevnih bolnica

Niške vesti četvrtak, 11. oktobar 2018.
„U suturenu će se nalaziti sve hirurške specijalističke ambulante, a na visokom prizemlju biće internističke ambulante. Na prvom spratu nalaziće se očna, a na drugom spratu ORL klinika. Na trećem spratu biće dnevne bolnice hematologije, gastroenterologije, endokrinologije i neurologije. Dobra stvar... »

Sve ambulante u Kliničkom centru uskoro pod jednim krovom

Jugmedia četvrtak, 11. oktobar 2018.
Radovi na obnovi stare zgrade niške hirurgije privode se kraju i već za dvadesetak dana u taj objekat izgrađen još 1938. godine biće preseljene brojne ambulante i dnevne bolnice, najavio je danas direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović. „U suturenu će se nalaziti sve hirurške... »

Direktor KC Niš: Uskoro sve ambulante "pod jednim krovom"

N1 Info četvrtak, 11. oktobar 2018.
Direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović izjavio je da će već za dvadesetak dana biti završena obnova stare zgrade hirurgije i najavio preseljenje većeg broja ambulanti i dnevnih bolnica u taj objekat.
"U suterenu će se nalaziti sve hirurške specijalističke ambulante, a na visokom prizemlju biće internističke ambulante. Na prvom spratu nalaziće se očna, a na drugom spratu ORL klinika. Na trećem spratu biće dnevne bolnice... »
©2019 Netmark d.o.o.