Povezane vesti

Fenomenalna vest za vozače: Vlada izašla u susret vlasnicima starijih automobila

Kurir pre 6 dana
Vlada Srbije usvojila je danas predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade. "Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju... »

Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički na šest meseci

Radio 021 pre 6 dana
Vlada Srbije usvojila je predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci.
"Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se takozvani nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u... »

Vlada Srbije: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Novi magazin pre 6 dana
Vlada Srbije usvojila je danas predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade.
"Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u... »

Vlada: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički na 6 meseci

Danas pre 6 dana
Vlada Srbije usvojila je danas više zakonskih predloga u vezi sa Zakonom o ozakonjenju objekata, Zakonom o vazdušnom saobraćaju i Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, navodi se u saopštenju.
Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o ozakonjenju objekata obezbediće se efikasnije vođenje postupaka ozakonjenja i unaprediti evidencija nelegalnih objekata koju će voditi organ nadležan za poslove državnog premera i... »

Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički na 6 meseci

N1 Info pre 7 dana
Vlada Srbije usvojila je predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade.
"Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u... »

Tehnički pregledi neće morati da se rade na šest meseci

RTS pre 7 dana
RTS: Tehnički pregledi neće morati da se rade na šest meseci
Usvajanjem Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Vlada je ukinula obavezu da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci.
Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila. Vlasnicima ovih vozila... »

I zvanično: Ukida se tehnički 2x godišnje za stara vozila

B92 pre 7 dana
B92: I zvanično: Ukida se tehnički 2x godišnje za stara vozila
Vlada Srbije usvojila je predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da oni koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na šest meseci.
"Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u... »

Ukinuta dva tehnička pregleda godišnje za vozila starija od 15 godina

Nova ekonomija pre 7 dana
Usvojen predlog:
Vlada Srbije usvojila je predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da oni koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na šest meseci. "Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila.... »

Zvanično: Vlada usvojila zakon kojim se ukida tehnički dva puta godišnje

Blic pre 7 dana
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci. Ukidanjem ove obaveze Vlada Srbije izašla je u susret velikom... »

Najnovije izmene za vozače: Pooštrene kazne za brzu vožnju, nema više tehničkog na svakih 6 meseci, nema nultog pregleda

Telegraf pre 7 dana
3 stvari se menjaju, od toga dve ukidaju
Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici više zakonskih predloga: Predlog zakona o izmena i dopunama Zakona o ozakonjenju objekata, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vazdušnom saobraćaju i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o... »

Vlada Srbije odlučila: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Večernje novosti pre 7 dana
Vlada Srbije usvojila je u četvrtak predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade
Vlada Srbije usvojila je u četvrtak predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade. "Ukidanjem ove... »

Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Politika pre 7 dana
Vlada Srbije usvojila je danas predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade. „Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju... »
©2018 Netmark d.o.o.