Povezane vesti

Fenomenalna vest za vozače: Vlada izašla u susret vlasnicima starijih automobila

Kurir četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vlada Srbije usvojila je danas predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade. "Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju... »

Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički na šest meseci

Radio 021 četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vlada Srbije usvojila je predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci.
"Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se takozvani nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u... »

Vlada Srbije: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Novi magazin četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vlada Srbije usvojila je danas predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade.
"Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u... »

Vlada: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički na 6 meseci

Danas četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vlada Srbije usvojila je danas više zakonskih predloga u vezi sa Zakonom o ozakonjenju objekata, Zakonom o vazdušnom saobraćaju i Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima, navodi se u saopštenju.
Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o ozakonjenju objekata obezbediće se efikasnije vođenje postupaka ozakonjenja i unaprediti evidencija nelegalnih objekata koju će voditi organ nadležan za poslove državnog premera i... »

Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički na 6 meseci

N1 Info četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vlada Srbije usvojila je predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade.
"Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u... »

Tehnički pregledi neće morati da se rade na šest meseci

RTS četvrtak, 11. oktobar 2018.
RTS: Tehnički pregledi neće morati da se rade na šest meseci
Usvajanjem Predloga zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Vlada je ukinula obavezu da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci.
Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila. Vlasnicima ovih vozila... »

I zvanično: Ukida se tehnički 2x godišnje za stara vozila

B92 četvrtak, 11. oktobar 2018.
B92: I zvanično: Ukida se tehnički 2x godišnje za stara vozila
Vlada Srbije usvojila je predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da oni koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na šest meseci.
"Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila. Takođe, ovim zakonskim rešenjem ukida se tzv. nulti tehnički pregled za novoproizvedena vozila", objašnjava se u... »

Ukinuta dva tehnička pregleda godišnje za vozila starija od 15 godina

Nova ekonomija četvrtak, 11. oktobar 2018.
Usvojen predlog:
Vlada Srbije usvojila je predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da oni koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na šest meseci. "Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju starija vozila.... »

Zvanično: Vlada usvojila zakon kojim se ukida tehnički dva puta godišnje

Blic četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci. Ukidanjem ove obaveze Vlada Srbije izašla je u susret velikom... »

Najnovije izmene za vozače: Pooštrene kazne za brzu vožnju, nema više tehničkog na svakih 6 meseci, nema nultog pregleda

Telegraf četvrtak, 11. oktobar 2018.
3 stvari se menjaju, od toga dve ukidaju
Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici više zakonskih predloga: Predlog zakona o izmena i dopunama Zakona o ozakonjenju objekata, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vazdušnom saobraćaju i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o... »

Vlada Srbije odlučila: Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Večernje novosti četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vlada Srbije usvojila je u četvrtak predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade
Vlada Srbije usvojila je u četvrtak predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade. "Ukidanjem ove... »

Vozila starija od 15 godina neće ići na tehnički pregled dva puta godišnje

Politika četvrtak, 11. oktobar 2018.
Vlada Srbije usvojila je danas predlog izmene zakona kojim se ukida obaveza da građani koji imaju vozila starija od 15 godina obavljaju tehnički pregled na svakih šest meseci, navodi se u saopštenju Vlade. „Ukidanjem ove obaveze, Vlada Srbije izašla je u susret velikom broju vlasnika koji poseduju... »

Zbog sinoćnjeg poraza "Stara dama" izgubila novčanik!

Sportske.net  pre 1 sat  još 20 povezanih

U glavnom gradu Bangladeša u požaru poginulo 78 ljudi

BBC News  pre 7 sati  još 18 povezanih

Dačić odbrusio Skotu: Tako se ne razgovara sa Srbijom!

Mondo  pre 8 sati  još 12 povezanih

Lacio ispao iz LE: Bar se vratio Sergej

Večernje novosti  pre 38 minuta  još 33 povezane

PPF grupa završila proces kupovine Telenor banke

N1 Info  pre 7 sati  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.