Policija traži najmlađeg milijardera koji je kidnapovan

Policija traži najmlađeg milijardera koji je kidnapovan

Vesti online petak, 12. oktobar 2018.
Policija širom Tanzanije danas pokušava da pronađe najmlađeg milijardera u zemlji, koga su kidnapovali naoružani napadači.
Prema izveštaju policije, Mohamed Devdži (43) čije se bogatstvo procenjuje na 1,5 milijardi dolara, vlasnik Mohamed Enetrprajz Tanzanija i bivši poslanik u tanzanijskom parlamentu juče je kenuo u teretanu u hotelu gde je redovno... »

Kidnapovan milijarder! (foto,video)

Mondo petak, 12. oktobar 2018.
Policija širom Tanzanije danas pokušava da pronađe najmlađeg milijardera u zemlji, koga su kidnapovali naoružani napadači.
View this post on Instagram #MondayMotivation A post shared by Mohammed Dewji (@moodewji) on Aug 28, 2017 at 10:24am PDT Prema izveštaju policije, Mohamed Devdži (43) čije se bogatstvo procenjuje na 1,5 milijardi dolara, vlasnik... »

Otet najmlađi afrički milijarder

Danas petak, 12. oktobar 2018.
Mohamed Devdži kidnapovan u glavnom gradu tanzanije Čoveka za koga se tvrdi da je najmlađi milijarder u Africi oteo je maskirani napadač u glavnom Tanzanije, Dar es Salamu, saopštila je policija.
Mohamed Devdži (43) je otet ispred luksuzne hotelske teretane gde je obično išao na jutarnje vežbe. Troje ljudi je uhapšeno u vezi sa incidentom, a za dva kidnapera se veruje da su strani državljani, saopštila je policija. Motiv... »

Afrički najmlađi milijarder otet u Tanzaniji

Večernje novosti petak, 12. oktobar 2018.
Milijarder Mohamed Devdži, koji važi za najmlađeg milijardera u Africi, otet je danas u Tanzaniji
Milijarder Mohamed Devdži, koji važi za najmlađeg milijardera u Africi, otet je danas u Tanzaniji, saopštila je policija. Devdži (43) otet je u Der es Salamu ispred luksuzne teretane gde je išao na redovne jutarnje vežbe, preneo... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.