Povezane vesti

Sprečiti "preletanje" ili samo "skratiti" krila: Maja Gojković uvodi novine u rad narodnih poslanika

Blic petak, 12. oktobar 2018.
Sprečavanje prekrajanja izborne volje, zloupotreba, ili nov način za ućutkavanje opozicije - ovo su načini na koje parlamentarci tumače ideju predsednice Skupštine Maje Gojković o izmenama poslovnika o radu. Ako njen predlog, kada bude došao na dnevni red, prođe, oni poslanici koji budu želeli, iz... »

Gojković: Bez „preletanja“ u drugi poslanički klub

Danas petak, 12. oktobar 2018.
Poslanik, koji odluči da promeni stranačke boje posle izbora, neće moći da „preleti“ u drugi poslanički klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni poslanik, pišu Novosti navodeći da će to biti jedna od promena u Poslovniku o radu Skupštine Srbije.
List prenosi da je predsednica parlamenta Maja Gojković počela rad na izmeni tog dokumenta, a cilj je da se spreči da oni koji nisu ni učestvovali na izborima kasnije, zahvaljujući „preletačima“, dobiju predstavnike u svojim... »

Stižu teški dani za skupštinske "preletače"?

Mondo petak, 12. oktobar 2018.
Poslanik koji odluči da promeni stranačke boje, posle izbora neće moći da "preleti" u neki drugi klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni tribun, pišu "Novosti".
Foto: Mondo/Goran Sivački To će, kako navodi list, najverovatnije biti jedna od promena u Poslovniku Skupštine Srbije, koji je donet pre osam godina. Na tom dokumentu počela je da radi predsednica Skupštine Maja Gojković, a cilj... »

Maja Gojković radi na zaustavljanju "preletača"

Radio 021 petak, 12. oktobar 2018.
Poslanik koji odluči da promeni stranačke boje posle izbora neće moći da "preleti" u neki drugi klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni tribun, pišu "Novosti".
To će, kako navodi list, najverovatnije biti jedna od promena u Poslovniku Skupštine Srbije, koji je donet pre osam godina. Cilj je, kako se navodi, da se spreči da oni koji nisu učestvovali na izborima, kasnije, zahvaljujući... »

„Preletači“ neće moći u drugi klub

Dnevnik petak, 12. oktobar 2018.
BEOGRAD: Poslanik koji odluči da promeni stranačke boje, posle izbora neće moći da „preleti“ u neki drugi klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni tribun.
To će, kako pišu Novosti, najverovatnije biti jedna od promena u Poslovniku Skupštine Srbije, koji je donet pre osam godnia. Na tom dokumentu počela je da radi predsednica Skupštine Maja Gojković, a cilj je da se spreči da oni... »

Novosti: Gojkovićeva radi na "stopiranju" preletača

B92 petak, 12. oktobar 2018.
B92: Novosti: Gojkovićeva radi na "stopiranju" preletača
Poslanik koji odluči da promeni stranačke boje, posle izbora neće moći da "preleti" u neki drugi klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni tribun
To pišu "Novosti" i navode da će to najverovatnije biti jedna od promena u Poslovniku Skupštine Srbije, koji je donet pre osam godnia. Na tom dokumentu počela je da radi predsednica Skupštine Maja Gojković, a cilj je da se spreči... »

Gojković: Nenormalno prelaženje iz poslaničkog kluba u drugi

N1 Info petak, 12. oktobar 2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da se promena stranačkih boja odnosno prelazak iz jednog poslaničkog kluba u drugi može rešiti izmenom Poslovnika o radu parlamenta.
"Takve primere prelazaka iz kluba u klub nismo imali u EU. Nenormalno je da izborni rezultati kažu jedno, a posle se stvari menjaju", rekla je Gojković za "Večernje novosti", koje prenose da će se Poslovnik menjati i da će jedna... »

"Novosti" saznaju: "Preletači" neće moći u drugi klub

Večernje novosti petak, 12. oktobar 2018.
Spremaju se izmene skupštinskog poslovnika da bi se sprečilo prekrajanje izborne volje. Poslanici koji napuste grupu, karijeru u parlamentu nastavljaju kao "samostalci"
PARLAMENTARAC koji odluči da promeni stranačke boje, posle izbora neće moći da "preleti" u neki drugi poslanički klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni tribun. Ovo će, kako saznajemo, najverovatnije biti jedna... »

Promena u skupštini: Poslanik koji odluči da promeni stranku neće moći da "preleti" u drugi klub

Blic petak, 12. oktobar 2018.
Poslanik koji odluči da promeni stranačke boje, posle izbora neće moći da "preleti" u neki drugi klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni tribun, pišu "Večernje novosti". To će, kako navodi list, najverovatnije biti jedna od promena u Poslovniku Skupštine Srbije, koji je donet pre... »

Nema više preletanja u skupštini Srbije: Poslanik koji odluči da promeni stranačke boje neće moći da ode u drugi klub

Kurir petak, 12. oktobar 2018.
To će, najverovatnije biti jedna od promena u Poslovniku Skupštine Srbije, koji je donet pre osam godina
BEOGRAD - Poslanik koji odluči da promeni stranačke boje, posle izbora neće moći da "preleti" u neki drugi klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni tribun. To će, najverovatnije biti jedna od promena u Poslovniku... »

"Preletači" neće moći u drugi klub

RTV petak, 12. oktobar 2018.
RTV: "Preletači" neće moći u drugi klub
BEOGRAD - Poslanik koji odluči da promeni stranačke boje, posle izbora neće moći da "preleti" u neki drugi klub, već će mu jedina opcija biti da postane samostalni tribun, pišu "Novosti".
To će, kako navodi list, najverovatnije biti jedna od promena u Poslovniku Skupštine Srbije, koji je donet pre osam godina. Na tom dokumentu počela je da radi predsednica Skupštine Maja Gojković, a cilj je da se spreči da oni... »

Maks Alegri odbija da se preda: Nismo mrtvi! Vratili smo se i posle 0:3

Mozzart sport  pre 5 sati  još 19 povezanih

U glavnom gradu Bangladeša u požaru poginulo 78 ljudi

BBC News  pre 7 sati  još 18 povezanih

Dačić: SAD nisu na pravoj strani oko Kosova

Pravda  pre 8 sati  još 11 povezanih

PPF grupa završila kupovinu Telenor banke

Nova ekonomija  pre 6 sati  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.