Kosačov: Rešenje za Kosovo samo u skladu s Rezolucijom 1244

Kosačov: Rešenje za Kosovo samo u skladu s Rezolucijom 1244

N1 Info petak, 12. oktobar 2018.
Rusija će podržati svako rešenje po pitanju Kosova koje podržava srpski narod, a koje je u skladu sa Ustavom i Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, ocenjeno je na sastanku ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića i predsednika Odbora za spoljnu politiku u Savetu Rusije Konstantina Kosačova.
Kosačov je na sastanku istakao da srpski narod na Kosovu može da računa na podršku Rusije, saopšteno je iz kabineta srpskog ministra. "Poručujem Srbima na Kosovu da je Rusija uz srpski narod i Srbiju", istakao je Kosačov i dodao... »

Popović: Hvala Putinu; Kosačov: Srbi na Kosovu mogu da računaju na Rusiju

Blic petak, 12. oktobar 2018.
Rusija će podržati svako rešenje po pitanju Kosova koje podržava srpski narod, a koje je u skladu sa Ustavom i Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, ocenjeno je na sastanku koji su održali ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i predsednik Odbora za spoljnu politiku u Savetu... »

Kosačov: Rusija će ostati dosledna u poštovanju međunarodnog prava i rezolucije 1244

Beta petak, 12. oktobar 2018.
Rusija će podržati svako rešenje po pitanju Kosova koje podržava srpski narod, a koje je u skladu sa Ustavom i Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, ocenjeno je na sastanku ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića i predsednika Odbora za spoljnu politiku u Savetu Rusije... »

"Srpski narod na Kosovu može da računa na podršku Rusije"

RTS petak, 12. oktobar 2018.
RTS: "Srpski narod na Kosovu može da računa na podršku Rusije"
Rusija će podržati svako rešenje po pitanju Kosova koje podržava srpski narod, a koje je u skladu sa Ustavom i Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, ocenjeno je na sastanku koji su održali ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i predsednik Odbora za spoljnu politiku u Savetu Federacije Rusije Konstantin Kosačov.
Popović je izrazio zahvalnost Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu na principijelnoj podršci ove zemlje u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije. "Zahvalni smo Rusiji na poštovanju međunarodnog prava i stavu... »

Popović, Kosačov: Podrška Rusije po pitanju Kosova

RTV petak, 12. oktobar 2018.
RTV: Popović, Kosačov: Podrška Rusije po pitanju Kosova
BEOGRAD - Rusija će podržati svako rešenje po pitanju Kosova koje podržava srpski narod i koje je u skladu sa Ustavom Srbije i Rezolucijom 1244, saopšteno je danas posle sastanka ministra bez portfelja Nenada Popovića i predsednika Odbora za spoljnu politiku u Savetu Federacije Rusije Konstantina Kosačova.
Popović je, kako se navodi u saopštenju iz njegovog kabineta, izrazio zahvalnost Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu na principijelnoj podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije. "Zahvalni smo Rusiji na... »

Glas iz Moskve – "samo Ustav Srbije i Rezolucija 1244"

B92 petak, 12. oktobar 2018.
B92: Glas iz Moskve – "samo Ustav Srbije i Rezolucija 1244"
Rusija će podržati svako rešenje po pitanju Kosova koje podržava srpski narod, a koje je u skladu sa Ustavom Srbije i Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN.
To je ocenjeno je na sastanku koji su održali ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i predsednik Odbora za spoljnu politiku u Savetu Federacije Rusije, Konstantin Kosačov. Popović je izrazio zahvalnost Rusiji i... »

Popović: Podrška Rusije po pitanju Kosova

Danas petak, 12. oktobar 2018.
Rusija će podržati svako rešenje po pitanju Kosova koje podržava srpski narod i koje je u skladu sa Ustavom Srbije i Rezolucijom 1244, saopšteno je danas posle sastanka ministra bez portfelja Nenada Popovića i predsednika Odbora za spoljnu politiku u Savetu Federacije Rusije Konstantina Kosačova.
Popović je, kako se navodi u saopštenju iz njegovog kabineta, izrazio zahvalnost Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu na principijelnoj podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije. „Zahvalni smo Rusiji na... »
©2019 Netmark d.o.o.