Povezane vesti
Posle aleksandrinih optužbi oglasila se Ljuba: "Moja ćerka je za psihijatriju, ne znam sa kim ima dete"
Blic 12.10.2018
Posle teških optužbi Aleksandre Subotić kako je njena majka Ljuba Pantović koristila decu kao paravan da bi se viđala sa raznim muškarcima, te da je varala njenog oca Karađorđa na svakom koraku, oglasila se bodi-bilderka. Ljuba Pantović ne krije da je… »
Ljuba Pantović oplela po ćerki aleksandri: Ne znam ni s kim si rodila, vadila sam te iz policijske stanice, tvoji "mangupi" su…
Kurir 12.10.2018
Ljuba Pantović ne krije da je razočarana u ćerku Aleksandru Subotić, koja koristi svaku priliku u rijalitiju "Zadruga" da ispriča sve najgore o svojoj majci. Naime, nakon što je Aleksandra ispričala da je Ljuba konstantno varala njenog tatu Karađorđa… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 6 minutajoš 69 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 1 satjoš 59 povezanih

Vučić potvrdio: Smanjuje se prag za ulazak u crvenu zonu, što će za mnoge značiti mnogo veće račune za struju
Nova ekonomija pre 3 satajoš 21 povezana

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 7 satijoš 40 povezanih

RHMZ izdao upozorenje: Pljuskovi, grmljavina i velike količine kiše u ovim delovima Srbije
Euronews pre 6 satijoš 42 povezane