Povezane vesti
Posle aleksandrinih optužbi oglasila se Ljuba: "Moja ćerka je za psihijatriju, ne znam sa kim ima dete"
Blic 12.10.2018
Posle teških optužbi Aleksandre Subotić kako je njena majka Ljuba Pantović koristila decu kao paravan da bi se viđala sa raznim muškarcima, te da je varala njenog oca Karađorđa na svakom koraku, oglasila se bodi-bilderka. Ljuba Pantović ne krije… »
Ljuba Pantović oplela po ćerki aleksandri: Ne znam ni s kim si rodila, vadila sam te iz policijske stanice, tvoji "mangupi"…
Kurir 12.10.2018
Ljuba Pantović ne krije da je razočarana u ćerku Aleksandru Subotić, koja koristi svaku priliku u rijalitiju "Zadruga" da ispriča sve najgore o svojoj majci. Naime, nakon što je Aleksandra ispričala da je Ljuba konstantno varala njenog tatu… »
Vesti dana »
Crno Badnje veče u Jagodini: Sinoć je pomahnitali ubica zavio u crno jednu porodicu, a ovako je tekla potera za njim (foto)
Blic pre 53 minutajoš 9 povezanih
Snežna mećava u Americi odnela najmanje 5 života: Proglašeno vanredno stanje u čak 7 država: Više od 200.000 ljudi ostalo bez struje, otkazano 2.300 letova (foto)
Blic pre 35 minutajoš 5 povezanih
Prolećne temperature na Božić! Vremenska prognoza za danas, "kuvaćemo" se na 16 stepeni: Evo kada ponovo stiže drastično zahlađenje i sneg
Kurir pre 59 minutajoš 7 povezanih