Hrvatska dobila dva "blek houka" od SAD

Hrvatska dobila dva "blek houka" od SAD

RTS petak, 12. oktobar 2018.
RTS: Hrvatska dobila dva "blek houka" od SAD
Sjedinjene Američke Države donirale su Hrvatskoj dva borbena helikoptera "UH-60 blek houk", piše portal "Indeks".
Radi se o dva helikoptera s bogatim paketima dodatne opreme, a donacija je vredna oko 55 miliona dolara, javio je portal pozivajući se na Obris, koji piše da su se pregovori o tome vodili i u Zagrebu s predstavnicima Pentagona i... »

Hrvatska dobila dva "Blek hok" helikoptera od SAD

N1 Info petak, 12. oktobar 2018.
Dva američka helikoptera "Blek hok" (Black Hawk UH 60 M), koje su SAD donirale Hrvatskoj, predstavljeni su danas u vazdušnoj bazi Pleso kod Zagreba.
Helikopteri će se od 2020. ili 2021. koristiti za vojne i civilne svrhe u okviru procesa prelaska na zapadne tehnologije, prenela je agencija Hina. Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević na ceremenoniji je zahvalio SAD na... »

SAD donirale Hrvatskoj dva helikoptera Black Hawk

Slobodna Evropa petak, 12. oktobar 2018.
Dva helikoptera tipa Black Hawk UH 60 M američke proizvodnje predstavljeni su u petak u 91. zrakoplovnoj bazi Pleso pored Zagreba, a riječ je o letjelicama koje Vlada SAD donira Hrvatskoj i koji bi u redoviti službu trebali ući 2020. ili 2021. godine. Donacija vrijedna 53 milijuna dolara uključuje... »

Zagreb jača vojsku: SAD donirale Hrvatskoj dva borbena helikoptera Black Hawk

Večernje novosti petak, 12. oktobar 2018.
Radi se o dva helikoptera s bogatim paketima dodatne opreme, a donacija je vredna oko 55 miliona dolara
Sjedinjene Američke Države donirale su Hrvatskoj dva borbena helikoptera UH -60 Black Hawk, piše portal Index.hr . Radi se o dva helikoptera s bogatim paketima dodatne opreme, a donacija je vredna oko 55 mili ona dolara, javio je... »

Hrvatska se naoružava: SAD poklonile dve borbene letelice (VIDEO)

Vesti online petak, 12. oktobar 2018.
Sjedinjene Američke Države donirale su Hrvatskoj dva borbena helikoptera UH-60 "Black Hawk", piše zagrebački portal "Indeks".
Kako portal navodi, hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević je još prošle godine potvrdio da se sa SAD pregovara o nabavi dva taktičko-transportna helikoptera "Black Hawk", a prema najnovijim informacijama, dva takva... »

Amerikanci poslali Hrvatima helikoptere Black Hawk

Mondo petak, 12. oktobar 2018.
Sjedinjene Američke Države donirale su Hrvatskoj dva borbena helikoptera UH-60 Black Hawk, piše portal Index.hr.
Foto: Youtube/screenshot/Gung Ho Vids Radi se o dva helikoptera s bogatim paketima dodatne opreme, a donacija je vredna oko 55 miliona dolara, javio je portal pozivajući se na Obris.org, koji piše da su se pregovori o tome vodili... »

SAD donirale Hrvatskoj dva borbena helikoptera Black Hawk

RTV petak, 12. oktobar 2018.
RTV: SAD donirale Hrvatskoj dva borbena helikoptera Black Hawk
ZAGREB - Sjedinjene Američke Države donirale su Hrvatskoj dva borbena helikoptera UH-60 Black Hawk, piše portal Index.hr.
Reč je o dva helikoptera s bogatim paketima dodatne opreme, a donacija je vredna oko 55 milijuna dolara, javio je portal pozivajući se na Obris.org, koji piše da su se pregovori o tome vodili i u Zagrebu s predstavnicima... »

Amerika donirala Hrvatskoj dve borbene letelice

B92 petak, 12. oktobar 2018.
B92: Amerika donirala Hrvatskoj dve borbene letelice
Sjedinjene Američke Države donirale su Hrvatskoj dva borbena helikoptera UH-60 "Black Hawk", piše zagrebački portal "Indeks".
Kako portal navodi, hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević je još prošle godine potvrdio da se s SAD-om pregovara o nabavi dva taktičko-transportna helikoptera "Black Hawk", a prema najnovijim informacijama, dva takva... »
©2019 Netmark d.o.o.