Povezane vesti
"Ne veruj svima, ogovaraju te, niko ti nije prijatelj osim Adama": Gagi pohvalio Lunu, ali joj je na ovim stvarima zamerio…
Telegraf 12.10.2018
- Opravdala si sve ono što si mi obećala, da ćeš biti dobra i jaka - rekao je Gagi Luni. Rijalii učesnica Luna Đogani dobila je poziv sa ocem Gagijem Đoganijem kako bi mu čestitala rođendan. Luna je nakon saznanja da će se čuti sa Gagijem ushićena… »
"Zahtevam obezbeđenje, zaklaće me psihopata!" Luna i Miljana se žestoko posvađale, Đoganijeva je gurnula, nastao opšti haos…
Telegraf 12.10.2018
- Zahtevam obezbeđenje, jer je Miljana psihopata, plašim da će ovde neko da me zakolje - rekla je Đoganijeva. Rijalti učesnice Miljana Kulić i Luna Đogani tokom gledanja klipova ponovo su zaratile, a do svađe između Miljane i Lune došlo je zbog… »
Vesti dana »

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije
Ekapija pre 2 satajoš 25 povezanih

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
RTV pre 50 minutajoš 23 povezane

Stanić: Sporazum SAD i Evropske unije dobar signal i za Srbiju
Euronews pre 15 minutajoš 64 povezane

Vladan Milojević pred revanš sa Linkolnom: Niko nije pre utakmice pobedio, Arnautović će biti u sastavu
Danas pre 45 minutajoš 44 povezane