Devojčica teško poverđena u vrtiću van zivotne opasnosti

Kombi pokosio dve devojčice u Rumi u dvorištu vrtića: Dete (5) hitno prebačeno za Novi Sad! Mališani gledali horor

Kurir petak, 12. oktobar 2018.
Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića ‘’Kockica’’ u Rumi, a jedna od njih je hitno prevezena u Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga devojčica zbrinuta u Domu zdravlja Ruma... »

Devojčica teško poverđena u vrtiću van zivotne opasnosti

Dnevnik petak, 12. oktobar 2018.
BEOGRAD: Petogodišnja devojčica M. P, teško povređena u dvorištu vrtića u Rumi, van životne je opasnosti, rečeno je Tanjugu u Institutu za zaštitu dece i omladine Vojvodine u koji je prebačena nakon nesreće.
"Devojčica je van životne opasnosti. Zbog povreda kosti lica smeštena je na odeljenje intenzivne nege, na hirurgiju", rekla je za Tanjug portparolka Instituta u Novom Sadu Andrea Đuretić. M. P. je s još jednom devojčicom istog... »

Strašno: Kombi za dostavu hrane pregazio dve devojčice (5) u dvorištu vrtića u Rumi

BK TV petak, 12. oktobar 2018.
Detaljna istraga je u toku. Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića "Kockica" u Rumi, a kako saznaje "Blic", jedna od njih je hitno prevezena u Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok... »

Dve devojčice pregazio kombi u dvorištu vrtića u Rumi, suspendovano više zaposlenih

RTV petak, 12. oktobar 2018.
RTV: Dve devojčice pregazio kombi u dvorištu vrtića u Rumi, suspendovano više zaposlenih
RUMA - Suspendovano je više lica za koje se sumnja da su odgovorna za nesrećni slučaj u rumskom vrtiću "Kockica" kada su povređene dve devojčice, potvrdio je za našu televiziju predsednik Opstine Slađan Mančić.
Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića ''Kockica'' u Rumi, a kako saznaje ''Blic'', jedna od njih je hitno prevežena u Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gde... »

Užas u Rumi: Automobil udario devojčicu u vrtiću

Večernje novosti petak, 12. oktobar 2018.
Petogodišnja Mila P. teško je povređena u predškolskoj ustanovi "Kockica" u Rumi. Dostavno vozilo zakačilo još jedno dete i lakše ga povredilo
PETOGODIŠNjA Mila P. zadobila je prelome leve nadlaktice i nekoliko preloma kostiju lica kada je u četvrtak oko 11 časova u dvorištu objekta predškolske ustanove "Kockica" u Rumi, udarilo vozilo za dostavu hrane. Druga devojčica,... »

Užas u rumi: Kombi pregazio devojčicu (5) u dvorištu vrtića! Dete teško povređeno

Kurir petak, 12. oktobar 2018.
Petogodišnja M. P. zadobila povrede kostiju lica kada je na nju naletelo vozilo koje dostavlja hranu u predškolsku ustanovu "Kockica"
M. P. (5) iz Rume teško je povređena kada ju je u dvorištu vrtića "Kockica" udario kombi za dostavu hrane. Kako saznajemo, devojčica se u četvrtak ujutru igrala s drugarima iz vrtićke grupe u dvorištu te predškolske ustanove. -... »

Kombi udario devojčice u dvorištu vrtića VIDEO

B92 petak, 12. oktobar 2018.
B92: Kombi udario devojčice u dvorištu vrtića VIDEO
Dve petogodišnje devojčice povređene su u Rumi u dvorištu vrtića kada ih je udarilo dostavno vozilo.
Petogodišnja devojčica M. P., teško povređena u dvorištu vrtića u Rumi, van životne je opasnosti, rečeno je Tanjugu u Institutu za zaštitu dece i omladine Vojvodine u koji je prebačena nakon nesreće. "Devojčica je van životne... »

Kombi udario dve devojčice u dvorištu vrtića

RTS petak, 12. oktobar 2018.
RTS: Kombi udario dve devojčice u dvorištu vrtića
Dve petogodišnje devojčice povređene su u Rumi u dvorištu vrtića kada ih je udarilo dostavno vozilo, potvrđeno je RTS-u u policiji.
Incident se desio oko 11 u dvorištu vrtića "Kockica", gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Poletarac", u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane.... »

Kombi udario devojčice u dvorištu vrtića

Vesti online petak, 12. oktobar 2018.
Dve petogodišnje devojčice povređene su u Rumi u dvorištu vrtića kada ih je udarilo dostavno vozilo. Incident se desio oko 11 sati u samom dvorištu vrtića "Kockica" gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Poletarac" u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane
Petogodišnja devojčica M. P, teško povređena u dvorištu vrtića u Rumi, van životne je opasnosti, rečeno je Tanjugu u Institutu za zaštitu dece i omladine Vojvodine u koji je prebačena nakon nesreće. - Devojčica je van životne... »

Devojčica teško povređena u vrtiću van životne opasnosti

Politika petak, 12. oktobar 2018.
Petogodišnja devojčica M. P, teško povređena u dvorištu vrtića u Rumi, van životne je opasnosti, rečeno je Tanjugu u Institutu za zaštitu dece i omladine Vojvodine u koji je prebačena nakon nesreće. „Devojčica je van životne opasnosti. Zbog povreda kosti lica smeštena je na odeljenje intenzivne... »

Kombi udario decu u dvorištu vrtića!

Mondo petak, 12. oktobar 2018.
Dve petogodišnje devojčice su povređene u incidentu koji se dogodio u dvorištu predškolske ustanove u Rumi.
Dve petogodišnje devojčice povređene su u Rumi u dvorištu vrtića kada ih je udarilo dostavno vozilo, potvrđeno je RTS-u u policiji. Incident se desio oko 11 u dvorištu vrtića "Kockica" gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za... »

Devojčice pregazio kombi u dvorištu vrtića

Radio 021 petak, 12. oktobar 2018.
Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića u Rumi.
Kako saznaje "Blic", jedna od njih je prevezena u Dečiju bolnicu u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga devojčica zbrinuta u Domu zdravlja Ruma zbog lakše povrede usne i puštena je kući.... »

Užas u Rumi: Pregažene dve petogodišnje devojčice u dvorištu vrtića

Blic petak, 12. oktobar 2018.
Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića ‘’Kockica’’ u Rumi, a kako saznaje ''Blic'', jedna od njih je hitno prevežena u Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga devojčica... »

U glavnom gradu Bangladeša u požaru poginulo 78 ljudi

BBC News  pre 2 sata  još 18 povezanih

Morata ima pitanje za Kjelinija!

Sportske.net  pre 2 sata  još 16 povezanih

PPF grupa završila kupovinu Telenor banke

Kamatica  pre 1 sat  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.