Brnabić o Tačiju i Makronu: To nikakve veze sa životom nema

Brnabić o Tačiju i Makronu: To nikakve veze sa životom nema

N1 Info petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik Kosova Hašim Tači tvrdi da je dobio podršku francuskog predsednika Emanuela Makrona za korekciju granica sa Srbijom, uz pripajanje tzv. Preševke doline. To nikakve veze sa životom nema, oštro odgovara premijerka Srbije Ana Brnabić.
Izvor: N1 Posle Amerike i EU koja je u svom izveštaju navela da je prihvatljiv svaki dogovor Beograda i Prištine, podršku za korekciju granica, navodno je pružio i francuski predsednik Emanuel Makron. To tvdri predsednik Kosova... »

Brnabić odgovara Tačiju: Okanite se centralne Srbije

N1 Info petak, 12. oktobar 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je predstavnicima vlasti u Prištini da prestanu da pričaju o Preševu, Bujanovcu i Medveđi i da se okanu centralne Srbije.
Izvor: Tanjug Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je dobio podršku francuskog predsednika Emanuela Makrona za što skorije postizanje pravno obavezujućeg sporazuma Kosova i Srbije, uz mogućnost korekcije granica koja bi... »

Brnabić u Prokuplju: Prištinske vlasti da se okanu delova teritorije Srbije

Južne vesti petak, 12. oktobar 2018.
Reagujući na izjave Hašima Tačija koji je ranije najavio da ima podršku francuskog predsednika Emanuela Makrona, koji se navodno slaže sa korekcijom granica i mogućnošću pripajanja Preševa, Bujanovca i Medveđe teritoriji Kosova, premijerka Srbije Ana Brnabić je poručila predstavnicima prištinskih... »

Tači: Makron podržava sporazum Beograda i Prištine uz korekciju granice

Press petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači tvrdi da je dobio podršku predsednika Francuske Emanuela Makrona da Beograd i Priština što pre postignu obavezujući sporazum, sa "realnom mogućnošću korekcije granice".
Foto:Blic - Predsednik Makron snažno podržava dijalog Kosova i Srbije, mogućnost postizanja sporazuma u što je moguće kraćem vremenskom periodu, sa realnom mogućnošću korekcije granice, što podrazumeva pripajanje Preševa, Medveđe... »

Brnabić Tačiju: Prekinite priču u Preševu, Bujanovcu i Medveđi

Večernje novosti petak, 12. oktobar 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je predstavnicima privremenih vlasti u Prištini da prestanu da pričaju o Preševu, Bujanovcu i Medveđi i da se okanu centralne Srbije
Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je danas predstavnicima privremenih vlasti u Prištini da prestanu da pričaju o Preševu, Bujanovcu i Medveđi i da se okanu centralne Srbije, i istakla da treba da se razgovara o tome da li... »

Brnabićka odbrusila Tačiju: Okani se! Dosta priče o Preševu, Bujanovcu i Medveđi

Kurir petak, 12. oktobar 2018.
PROKUPLJE - Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je danas predstavnicima privremenih vlasti u Prištini da prestanu da pričaju o Preševu, Bujanovcu i Medveđi i da se okanu centralne Srbije, i istakla da treba da se razgovara o tome da li možemo da dođemo do kompromisa koji bi obezbedio dugoročnu... »

Brnabić: Srbija jeste strpljiva ali sve ima svoj kraj

Danas petak, 12. oktobar 2018.
Molim da prekinu da pričaju o Preševu, Bujanovcu i Medveđi zato što to nikave veze sa životom nema i molim da se ne ide dalje na teritoriju centralne Srbije, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.
Brnabić je reagovala na izjavu predsednika Kosova Hašima Tačija da je dobio podršku predsednika Francuske Emanuela Makrona da Kosovo i Srbija treba da postignu obavezujući sporazum, sa realnom mogućnošću o korekciji granice, što... »

Večan je dug koji Srbija ima prema Gvozdenom puku

Mondo petak, 12. oktobar 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da se sloboda jednom osvaja krvlju, čelikom i slavnom smrću, i da se Srbija danas bori za mir i da nema pravo da se "igra sa bilo kojom glavom".
Predsednica Vlade to je izjavila je na otkrivanju spomenika Gvozdenom puku u Prokuplju. "Za njih danas mi vojujemo mir. Za njih, koji su više od pola svog sastava izgubili u sedam godina ratovanja, za Srbiju, koja je ostala bez... »

Brnabić: Sloboda se jednom osvaja krvlju, danas nemamo pravo da se igramo životima

Beta petak, 12. oktobar 2018.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je na otkrivanju spomenika Gvozdenom puku u Prokuplju da se sloboda jednom osvaja krvlju, čelikom i slavnom smrću, i da se Srbija danas bori za mir i da nema pravo da se "igra sa bilo kojom glavom". "Za njih danas mi vojujemo mir. Za njih, koji su više... »
©2019 Netmark d.o.o.