Povezane vesti

Bolt stvarno zna fudbala - oduševio golom! (video)

Bolt stvarno zna fudbala - oduševio golom! (video)

Mondo 12.10.2018
Najbrži čovek svih vremena pokazao i odličnu tehniku nastupajući za australijski fudbalski klub. Pogledajte kako se snašao! Majtorija! Uživali smo dok je Jusein Bolt dominirao atletikom i s pravom već više od decenije nosi epitet "najbržeg… »
Konačno - Bolt postigao prve golove u profesionalnom fudbalu, ovo ne izgleda tako loše!

Konačno - Bolt postigao prve golove u profesionalnom fudbalu, ovo ne izgleda tako loše!

Sportske.net 12.10.2018
Hladnokrvna završnica u stilu poznatih svetskih napadača. Proslavljeni atletičar Jusein Bolt postigao je dva gola na svom prvom startu za australijski tim u pripremnoj utakmici pred start australijske A lige protiv Makartur Soutvest Junajteda. Ovo će… »
Dade ga i Jusein! (video)

Dade ga i Jusein! (video)

Mozzart sport 12.10.2018
Jamajkanski spriner prvi put se upisao u strelce za Sentral Kous Marinerse, i to dva puta! I dalje zvaničnio najbrži čovek planete, Jusein Bolt konačno je "skinuo fudbalski mrak" i zatresao mrežu u jednoj zvaničnoj utakmici za njegove Central Koust… »
Bolt se nameće na fudbalskom terenu: Najbolji sprinter svih vremena dvostruki strelac (video)

Bolt se nameće na fudbalskom terenu: Najbolji sprinter svih vremena dvostruki strelac (video)

Večernje novosti 12.10.2018
Moj prvi start i dva gola... Dobar je osećaj. Srećan sam što sam imao priliku da dođem ovde i pokažem svetu da napredujem. Želim da budem Mariners i da uđem u tim - rekao je Bolt. Najbolji sprinter svih vremena Jusein Bolt u petak je prvi put… »
Bolt svoj prvi start krunisao sa dva gola

Bolt svoj prvi start krunisao sa dva gola

N1 Info 12.10.2018
Najbolji sprinter svih vremena Jusein Bolt odigrao je prijateljki meč za australijski Central Koust Marinerse, a postigao je čak dva gola za taj tim. Marinersi su igrali u petak protiv Makartur Saut Vest Junajteda, a ekipa iz prve australijske lige je… »
Prvi golovi Bolta u fudbalu, oduševio za Marinerse

Prvi golovi Bolta u fudbalu, oduševio za Marinerse

Dnevnik 12.10.2018
PERT: Svojevremeno najbolji atletičar sveta Jusein Bolt upisao je prve golove u fudbalskoj karijeri, pošto je dva puta pogodio u pobedi Central Koust Marinersa nad Mekartur Saut Vest Junajtedom 4:0 u prijateljskoj utakmici. Jamajčanin, koji se nalazi… »

Vesti dana »