Povezane vesti
Bolt stvarno zna fudbala - oduševio golom! (video)
Mondo 12.10.2018
Najbrži čovek svih vremena pokazao i odličnu tehniku nastupajući za australijski fudbalski klub. Pogledajte kako se snašao! Majtorija! Uživali smo dok je Jusein Bolt dominirao atletikom i s pravom već više od decenije nosi epitet "najbržeg… »
Konačno - Bolt postigao prve golove u profesionalnom fudbalu, ovo ne izgleda tako loše!
Sportske.net 12.10.2018
Hladnokrvna završnica u stilu poznatih svetskih napadača. Proslavljeni atletičar Jusein Bolt postigao je dva gola na svom prvom startu za australijski tim u pripremnoj utakmici pred start australijske A lige protiv Makartur Soutvest Junajteda. Ovo će… »
Dade ga i Jusein! (video)
Mozzart sport 12.10.2018
Jamajkanski spriner prvi put se upisao u strelce za Sentral Kous Marinerse, i to dva puta! I dalje zvaničnio najbrži čovek planete, Jusein Bolt konačno je "skinuo fudbalski mrak" i zatresao mrežu u jednoj zvaničnoj utakmici za njegove Central Koust… »
Bolt se nameće na fudbalskom terenu: Najbolji sprinter svih vremena dvostruki strelac (video)
Večernje novosti 12.10.2018
Moj prvi start i dva gola... Dobar je osećaj. Srećan sam što sam imao priliku da dođem ovde i pokažem svetu da napredujem. Želim da budem Mariners i da uđem u tim - rekao je Bolt. Najbolji sprinter svih vremena Jusein Bolt u petak je prvi put… »
Bolt svoj prvi start krunisao sa dva gola
N1 Info 12.10.2018
Najbolji sprinter svih vremena Jusein Bolt odigrao je prijateljki meč za australijski Central Koust Marinerse, a postigao je čak dva gola za taj tim. Marinersi su igrali u petak protiv Makartur Saut Vest Junajteda, a ekipa iz prve australijske lige je… »
Prvi golovi Bolta u fudbalu, oduševio za Marinerse
Dnevnik 12.10.2018
PERT: Svojevremeno najbolji atletičar sveta Jusein Bolt upisao je prve golove u fudbalskoj karijeri, pošto je dva puta pogodio u pobedi Central Koust Marinersa nad Mekartur Saut Vest Junajtedom 4:0 u prijateljskoj utakmici. Jamajčanin, koji se nalazi… »
Vesti dana »

Završen protest „Rame uz rame – studenti i radnici“: Poljoprivrednici poručili da traktori dolaze u centar Beograda 15. marta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo ljubav" (Video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana