Povezane vesti
Ja sam došla iz Pečenjevce u 15 do 5 da dobijem nešto od Linde: Ova gospođa je pobedila i tuču zbog pilića u Lidlu…
Telegraf 12.10.2018
Evo s kojim predznanjem se ide u kupovinu. Ni dan posle otvaranja trgovinskog lanca Lidl, ne prestaju da se pojavljuju snimci i fotografije iz kupovine. Dokaz da su se mnogi prilično potrudili kako bi se obezbedili neophodnim namirnicama je gospođa iz… »
Dan nakon borbe za opstanak, otišla sam i ja u Lidl: Ludačka gužva je i dalje, babe preskaču ogradu, ostalo je blato posle…
Telegraf 12.10.2018
U Lidlu na Novom Beogradu ispred ulaza - red. I to stoje po dvoje, troje u nizu, kolona vijuga pored ulaza, po slobodnoj proceni nekoliko desetina metara. Drugog dana rada novog trgovinskog lanca Lidl proverili smo kakva je situacija na terenu. Ima li… »
"Bio sam na otvaranju svih tržnih centara i prodavnica i nije me sramota": Javio nam se čitalac sa čekačkim stažom i…
Telegraf 12.10.2018
Pera iz Zemuna kaže da je svako otvaranje za njega premijera, a repriza dolazi u obzir samo ako su utisci dobri. Naš čitalac, Pera iz Zemuna, državni činovnik u penziji, kako je sebe predstavio, rešio je da podeli sa nama iskustva iz svih njegovih… »
Uporedili smo cene piletine u srpskim prodavnicama: Pronašli smo najjeftiniju i rešili misteriju da li se za onu u Lidlu…
Telegraf 12.10.2018
Akcija u Lidlu važi do nedelje, a piletine još nije nestalo. Piletina koja je digla Srbiju na noge prvog dana otvaranja Lidla definitivno je najpovoljnija ponuda u Srbiji, bar kada se pogledaju aktuelni katalozi vodećih maloprodajnih radnji. Cene koje… »
Najjače snimke sa otvaranja Lidla juče nismo ni stigli da pogledamo: Linda iz Pečenjevca nije jedina pohrlila da među…
Telegraf 12.10.2018
Zov piletine ujedinio Srbiju. Čekali su prve vozove, autobuse, pešačili iz drugog kraja grada i strpljivo stajali satima ispred Lidlovih prodavnica koje su svečano otvorene u 8 sati. Ovo su prvi kupci Lidla iz cele Srbije, a retko ko je izašao uz… »
Vesti dana »

Protest ispred RTS-a, širom Srbije odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 3 minutajoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih