Putin dolazi u januaru, pripreme počinju odmah

Putin dolazi u januaru, pripreme počinju odmah

RTV petak, 12. oktobar 2018.
RTV: Putin dolazi u januaru, pripreme počinju odmah
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru.
Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina i da će Beograd pokazati svu širinu srpskog gostoprimstva, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika. Sa ambasadorom Čepurinom je... »

Putin u Beogradu u januaru 2019.

Glas Amerike petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik Rusije Vladimir Putin posetiće Srbiju u januaru 2019. godine. Putin je svoj predlog predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uputio preko ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Čepurina, kojeg je Vučić primio i dogovorio se s njim da pripreme za dolazak ruskog lidera u Beograd počnu odmah.... »

Čepurin preneo Vučiću: Putin u januaru u poseti Srbiji

Novi magazin petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je želju da poseti Srbiju u januaru, preneo je danas ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću.
Vučić je u razgovoru s Čepurinom rekao da je za Srbiju "izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina" i da će Beograd "pokazati svu širinu srpskog gostoprimstva", saopštio je kabinet srpskog predsednika. Dogovoreno je da... »

Čepurin preneo Vučiću: Putin u januaru u poseti Srbiji

Beta petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je želju da poseti Srbiju u januaru, preneo je danas ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću. Vučić je u razgovoru s Čepurinom rekao da je za Srbiju "izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina" i da će... »

Čepurin: Putin u Srbiji u januaru

Dnevnik petak, 12. oktobar 2018.
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru.
Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina i da će Beograd pokazati svu širinu srpskog gostoprimstva, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika. Sa ambasadorom Čepurinom je... »

Putin opet dolazi u Srbiju, evo i kad!

Mondo petak, 12. oktobar 2018.
"Za našu zemlju je čast da ponovo ugosti Putina, kojem ćemo pokazati svu širinu srpskog gostoprimstva," rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Aleksandar Vučić primio je ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, koji mu je preneo predlog ruskog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru sledeće godine. Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da... »

Čepurin se sastao s Vučićem, "Putin dolazi u januaru"

B92 petak, 12. oktobar 2018.
B92: Čepurin se sastao s Vučićem, "Putin dolazi u januaru"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom.
Čepurin je Vučiću preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru. Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina i da će Beograd pokazati svu širinu srpskog... »

Sastanak Vučića i čepurina: Putin dolazi u Srbiju u januaru

Večernje novosti petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru. Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da... »

Čepurin: Putin u januaru dolazi u Srbiju

Blic petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti Srbiju u januaru. Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina i da će Beograd pokazati svu širinu... »

Čepurin: Putin u Srbiji u januaru

Politika petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru. Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina i da će Beograd pokazati svu širinu... »

Čepurin kod Vučića: Putin u Srbiji u januaru

Kurir petak, 12. oktobar 2018.
Dogovoreno da odmah počnu pripreme za dolazak ruskog predsednika u Beograd
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru. Vučić je rekao da je za Srbiju... »

Čepurin: Putin u Srbiji u januaru

RTS petak, 12. oktobar 2018.
RTS: Čepurin: Putin u Srbiji u januaru
Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti Srbiju u januaru.
Aleksandar Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina i da će Beograd pokazati svu širinu srpskog gostoprimstva, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika. Sa ambasadorom... »

Počinju pripreme za Putinov dolazak u Beograd

Danas petak, 12. oktobar 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je preneo predlog predsednika Vladimira Putina da poseti našu zemlju u januaru.
Kako se navodi u saopštenju, Vučić je rekao da je za Srbiju izuzetna čast da ponovo ugosti predsednika Putina i da će Beograd pokazati svu širinu srpskog gostoprimstva. Sa ambasadorom Čepurinom je dogovoreno da odmah počnu... »
©2019 Netmark d.o.o.