Povezane vesti

Luna pričala da joj je Sloba rekao da ne traži dečka u Zadruzi, a onda se oglasio Radanović i otkrio detalje razgovora!

Luna pričala da joj je Sloba rekao da ne traži dečka u Zadruzi, a onda se oglasio Radanović i otkrio detalje razgovora!

Telegraf 12.10.2018
Radanović je morao da reaguje nakon svega i ispriča svoju stranu priče. Luna Đogani je nedavno otkrila da se sa svojim bivšim momkom Slobom Radanovićem videla pre ulaska u Zadrugu 2, te da joj je on tada rekao da ne traži dečka u rijlitiju i da se… »
Opšti haos u Zadruzi, leteli tanjiri! Jovica udario Brendona, njemu ispala hrana, a onda je umalo izbila žestoka tuča…

Opšti haos u Zadruzi, leteli tanjiri! Jovica udario Brendona, njemu ispala hrana, a onda je umalo izbila žestoka tuča…

Telegraf 12.10.2018
- Jadan si i bedan si Joco! Gladan si! Bacio mi tanjir iz ruke pi*ketina jedna! - urlao je Brendon. Branislav Radonić Brendon žestoko se posvađao sa Jovicom Putnikovićem i Nemanjom Tošićem zbog hrane. Luna pričala da joj je Sloba rekao da ne traži… »
Brendona šikaniraju Nemanja i Jovica, uzimaju mu hranu iz ruke: Bacio mi tanjir pi.ketina jedna! Ceo dan nisam ništa jeo…

Brendona šikaniraju Nemanja i Jovica, uzimaju mu hranu iz ruke: Bacio mi tanjir pi.ketina jedna! Ceo dan nisam ništa jeo…

Kurir 12.10.2018
Branislav Radonić i Nemanja Tošić ušli su u konflikt oko hrane, kada se Jovica Putniković umešao, prišao s leđa i izbiro tanjir iz ruke Brendonu, koji se polomio pri padu, a hrana se rasula po podu. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti i… »

Vesti dana »