Povezane vesti
Aleksandra progovorila o jezivom prebijanju i drogiranju, otac Karađorđe odgovorio na optužbe: Jesmo prošli svašta, ali ona…
Kurir 12.10.2018
Aleksandra Subotić progovorila je tokom učešća u "Zadruzi 2" o tome kako ju je nadrogirani otac tukao, te kako je "tokom dana bio jedna osoba a tokom noći druga". Međutim, Karađorđe tvrdi da nikada nije uzimao narkotike u ćerkinom prisustvu, ali da je… »
Tukli su je njeni mangupi, a ona bi mene najradije videla mrtvu! Ispovest Ljube Pantović nakon Aleksandrinih izjava koje su…
Telegraf 12.10.2018
- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu - kaže Ljuba. Aleksandra Subotić potresla je naciju pričom o tome kako ju je njen otac Karađorđe Subotić tukao pendrekom, te da se drogirao na… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 30 minutajoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 1 satjoš 10 povezanih

Šta se dešava u Nepalu? Varnicu zapalili snimci luksuznog života dece političara, gore zgrade institucija i političkih partija
Pravda pre 11 minutajoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 15 satijoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 31 minutajoš 55 povezanih