Povezane vesti
Aleksandra progovorila o jezivom prebijanju i drogiranju, otac Karađorđe odgovorio na optužbe: Jesmo prošli svašta, ali ona…
Kurir 12.10.2018
Aleksandra Subotić progovorila je tokom učešća u "Zadruzi 2" o tome kako ju je nadrogirani otac tukao, te kako je "tokom dana bio jedna osoba a tokom noći druga". Međutim, Karađorđe tvrdi da nikada nije uzimao narkotike u ćerkinom prisustvu, ali da je… »
Tukli su je njeni mangupi, a ona bi mene najradije videla mrtvu! Ispovest Ljube Pantović nakon Aleksandrinih izjava koje su…
Telegraf 12.10.2018
- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu - kaže Ljuba. Aleksandra Subotić potresla je naciju pričom o tome kako ju je njen otac Karađorđe Subotić tukao pendrekom, te da se drogirao na… »
Vesti dana »
Šta su zapravo prelevmani za mleko? Država ponovo uvodi zaštitne takse: Evo kako će ova mera zaštititi domaće farmere
Blic pre 6 satijoš 26 povezanih
Mićović o prekidu isporuke nafte iz Rusije: Može li JANAF Mađarskoj da kompenzuje Družbu, i da li će porasti cene goriva u Srbiji? (VIDEO)
Insajder pre 2 minutajoš 53 povezane
Gradonačelnik Beograda najavio postavljanje sata na Trgu Republike i svetionika kod BIGZ-a (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih
Partizan - Mega! Prekid! Haos u Nišu, evo šta se desilo! Grobari napravili incident!
Kurir pre 2 minutajoš 66 povezanih