Povezane vesti
Aleksandra progovorila o jezivom prebijanju i drogiranju, otac Karađorđe odgovorio na optužbe: Jesmo prošli svašta, ali ona…
Kurir 12.10.2018
Aleksandra Subotić progovorila je tokom učešća u "Zadruzi 2" o tome kako ju je nadrogirani otac tukao, te kako je "tokom dana bio jedna osoba a tokom noći druga". Međutim, Karađorđe tvrdi da nikada nije uzimao narkotike u ćerkinom prisustvu, ali da je… »
Tukli su je njeni mangupi, a ona bi mene najradije videla mrtvu! Ispovest Ljube Pantović nakon Aleksandrinih izjava koje su…
Telegraf 12.10.2018
- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu - kaže Ljuba. Aleksandra Subotić potresla je naciju pričom o tome kako ju je njen otac Karađorđe Subotić tukao pendrekom, te da se drogirao na… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 47 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 4 satijoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 65 povezanih