Povezane vesti
Aleksandra progovorila o jezivom prebijanju i drogiranju, otac Karađorđe odgovorio na optužbe: Jesmo prošli svašta, ali ona…
Kurir 12.10.2018
Aleksandra Subotić progovorila je tokom učešća u "Zadruzi 2" o tome kako ju je nadrogirani otac tukao, te kako je "tokom dana bio jedna osoba a tokom noći druga". Međutim, Karađorđe tvrdi da nikada nije uzimao narkotike u ćerkinom prisustvu, ali da je… »
Tukli su je njeni mangupi, a ona bi mene najradije videla mrtvu! Ispovest Ljube Pantović nakon Aleksandrinih izjava koje su…
Telegraf 12.10.2018
- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu - kaže Ljuba. Aleksandra Subotić potresla je naciju pričom o tome kako ju je njen otac Karađorđe Subotić tukao pendrekom, te da se drogirao na… »
Vesti dana »

Zvanični početak grejne sezone u Srbiji sa izveštajima o stanju sistema i problemima u pojedinim gradovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Delovi Novog Sada, Čeneja, Fruške gore, Sremskih Karlovaca i Futoga u četvrtak bez struje
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana

Šef SZO: Napadnut humanitarni konvoj UN u Ukrajini; NATO i EU zajedno rade na zidu od dronova za zaštitu Evrope
RTS pre 54 minutajoš 27 povezanih