Povezane vesti
Iživljavao se nad njom, tukao francuskim pendrekom: Aleksandra Subotić otkrila traumetične detalje svog odrastanja! Otac i…
Kurir 13.10.2018
Aleksandra Subotić iznela je detalje o svom životu kada je trpela kako kaže maltretiranja od strane njenog oca Karađorđa Subotića, koji je vodio takav život da nije mario šta će raditi, a šta ne pred svojim detetom. "Iživljavao se na meni, tukao me je… »
Aleksandra Subotić otkrila da ju je otac nadrogiran tukao, a šokiraće vas njegov komentar na ove optužbe
Blic 12.10.2018
- Iživljavao se na meni, tukao me je francuskim pendrekom. Odrastala sam u porodici sa mnogo nasilja - ispričala je Subotićeva. - Ubijao me od batina. On je dobar, ali kao da je imao dve strane. Preko dana je bio jedna osoba, a preko noći druga. Glupo mi… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana
Fiskalni savet: Prihodi u rebalansu realistični, dobit veća za 112 milijardi dinara
RTS pre 3 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 19 minutajoš 27 povezanih
Skandalazona odluka RIK: Direktnom pogodbom daju 700 miliona za paravane, dokument potvrđuje da se spremaju za izbore u oktobru
Nova pre 44 minutajoš 20 povezanih