Повезане вести

Џеферовић је гледао монструозна убиства Срба, није учинио ништа да их спречи: Додик о прошлости члана Председништва БиХ…

Џеферовић је гледао монструозна убиства Срба, није учинио ништа да их спречи: Додик о прошлости члана Председништва БиХ…

Телеграф 13.10.2018
- Дефинитивно је Џаферовић имао одговорност, а постоје докази и изјаве појединаца - изјавио је Милорад Додик. Изабрани српски члан у Председништву БиХ Милорад Додик рекао је да ће сваки пут када буде видео Шефика Џаферовића у… »
Комшић: Имам право на став, иако је изазвао гужву у Београду

Комшић: Имам право на став, иако је изазвао гужву у Београду

Н1 Инфо 13.10.2018
Видим да је мој став изазвао одређену гужву у Београду, али то је мој став и имам право на њега свиђао се он неком или не, рекао је изабрани члан Председништва БиХ Жељко Комшић, поводом своје изјаве да Косово види као независну… »
Имам право на став у вези са Косовом, свидело се то некоме или не: Комшић наставља о прекрајању граница, Пацоли га подржава…

Имам право на став у вези са Косовом, свидело се то некоме или не: Комшић наставља о прекрајању граница, Пацоли га подржава…

Телеграф 13.10.2018
- БиХ има обавезу да барем нешто у међувремену уради како би олакшала комуникацију својих држављана и "грађана и грађанки Косова" - изјавио је члан Председништва БиХ. Новоизабрани члан Председништва БИХ из реда хрватског народа… »
Комшић: БИХ неће признати Косово, ја имам право на став

РТВ 13.10.2018
САРАЈЕВО - Новоизабрани члан Председништва БИХ из реда хрватског народа Жељко Комшић рекао је да је његов став о томе да Косово види као независну државу изазвао одређену "гужву" у Београду, али понавља да је то његов став и… »

Спутник 13.10.2018
Новоизабрани члан Председништва БиХ из реда хрватског народа Жељко Комшић рекао је да је његов став о томе да Косово види као независну државу изазвао одређену „гужву“ у Београду, али је понавио да је то његов став и да на… »
Комшић: БиХ неће признати Косово, ја имам право на став

Комшић: БиХ неће признати Косово, ја имам право на став

РТС 13.10.2018
Новоизабрани члан Председништва БиХ из реда хрватског народа Жељко Комшић каже да је његов став о томе да Косово види као независну државу изазвао одређену "гужву" у Београду, али понавља да је то његов став и да на њега има… »
Комшић: Предсједник сам и Драгану Човићу

Комшић: Предсједник сам и Драгану Човићу

Слободна Европа 13.10.2018
"Босна и Херцеговина је моја домовина, ја је волим и немам друге", каже у интервјуу за Радио Слободна Европа (РСЕ) новоизабрани члан Предсједништва из реда хрватског народа Жељко Комшић. Учиниће, како каже, све како би имао… »
Додик отворио душу: Када њега будем видео, знаћу да је гледао одсецање глава Србима и није то спречио!

Додик отворио душу: Када њега будем видео, знаћу да је гледао одсецање глава Србима и није то спречио!

Србија данас 13.10.2018
"Треба да одговара за ратне злочине!" Изабрани српски члан у Председништву БиХ Милорад Додик рекао је да ће сваки пут када буде видео Шефика Џаферовића у Председништву, сваки његов предлог гледати кроз чињеницу да је био… »

Вести дана »