Povezane vesti

Džeferović je gledao monstruozna ubistva Srba, nije učinio ništa da ih spreči: Dodik o prošlosti člana Predsedništva…

Džeferović je gledao monstruozna ubistva Srba, nije učinio ništa da ih spreči: Dodik o prošlosti člana Predsedništva…

Telegraf 13.10.2018
- Definitivno je Džaferović imao odgovornost, a postoje dokazi i izjave pojedinaca - izjavio je Milorad Dodik. Izabrani srpski član u Predsedništvu BiH Milorad Dodik rekao je da će svaki put kada bude video Šefika Džaferovića u Predsedništvu… »
Komšić: Imam pravo na stav, iako je izazvao gužvu u Beogradu

Komšić: Imam pravo na stav, iako je izazvao gužvu u Beogradu

N1 Info 13.10.2018
Vidim da je moj stav izazvao određenu gužvu u Beogradu, ali to je moj stav i imam pravo na njega sviđao se on nekom ili ne, rekao je izabrani član Predsedništva BiH Željko Komšić, povodom svoje izjave da Kosovo vidi kao nezavisnu državu, i dodao… »
Imam pravo na stav u vezi sa Kosovom, svidelo se to nekome ili ne: Komšić nastavlja o prekrajanju granica, Pacoli ga…

Imam pravo na stav u vezi sa Kosovom, svidelo se to nekome ili ne: Komšić nastavlja o prekrajanju granica, Pacoli ga…

Telegraf 13.10.2018
- BiH ima obavezu da barem nešto u međuvremenu uradi kako bi olakšala komunikaciju svojih državljana i "građana i građanki Kosova" - izjavio je član Predsedništva BiH. Novoizabrani član Predsedništva BIH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić… »
Komšić: BIH neće priznati Kosovo, ja imam pravo na stav

RTV 13.10.2018
SARAJEVO - Novoizabrani član Predsedništva BIH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić rekao je da je njegov stav o tome da Kosovo vidi kao nezavisnu državu izazvao određenu "gužvu" u Beogradu, ali ponavlja da je to njegov stav i da na njega ima… »
Komšić: BiH neće priznati Kosovo, ja imam pravo na stav

Komšić: BiH neće priznati Kosovo, ja imam pravo na stav

RTS 13.10.2018
Novoizabrani član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić kaže da je njegov stav o tome da Kosovo vidi kao nezavisnu državu izazvao određenu "gužvu" u Beogradu, ali ponavlja da je to njegov stav i da na njega ima pravo –… »

Sputnik 13.10.2018
Novoizabrani član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić rekao je da je njegov stav o tome da Kosovo vidi kao nezavisnu državu izazvao određenu „gužvu“ u Beogradu, ali je ponavio da je to njegov stav i da na njega ima pravo… »
Komšić: Predsjednik sam i Draganu Čoviću

Komšić: Predsjednik sam i Draganu Čoviću

Slobodna Evropa 13.10.2018
"Bosna i Hercegovina je moja domovina, ja je volim i nemam druge", kaže u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) novoizabrani član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić. Učiniće, kako kaže, sve kako bi imao dobru saradnju sa… »
Dodik otvorio dušu: Kada njega budem video, znaću da je gledao odsecanje glava Srbima i nije to sprečio!

Dodik otvorio dušu: Kada njega budem video, znaću da je gledao odsecanje glava Srbima i nije to sprečio!

Srbija danas 13.10.2018
"Treba da odgovara za ratne zločine!" Izabrani srpski član u Predsedništvu BiH Milorad Dodik rekao je da će svaki put kada bude video Šefika Džaferovića u Predsedništvu, svaki njegov predlog gledati kroz činjenicu da je bio svedok smaknuća Srba… »

Vesti dana »