Повезане вести
Орлови одрадили тренинг пред дуел са Румунијом (видео)
Телеграф 13.10.2018
Српски фудбалери осетили траву на новом велелепном стадиону у Букурешту, где у недељу од 15х играју меч са домаћином. Фудбалска репрезентација Србије на Националном стадиону у Букурешту одрадила је последњи тренинг пред дерби… »
1:0, 1:2, 3:2, 4:4, 4:6: Историјски резултат и преокрет наше репрезентације против Румуна (видео)
Телеграф 13.10.2018
Додуше, тада је наша репрезентација носила име Југославија. Фудбалска репрезентација Србије у недељу од 15.00 часова игра меч Лиге нација против Румуније, селекције с којом се наша селекција често сусретала у прошлости. Поготово… »
Србија на "румунском свемирском броду", спремном за ЕП 2020. године, игра дерби у Лиги нација! (фото) (видео)
Телеграф 13.10.2018
На овом месту одиграно је финале Лиге Европе, а спреман је и за Европско првенство 2020. године. Фудбалска репрезентација Србије игра дерби меч 4. кола групе Ц Лиге нација са селекцијом Румуније и то на прелепом Националном… »
Хоће ли Крстајић испунити жељу навијачима и фудбалској јавности у Србији?
Телеграф 13.10.2018
Сву у недељу прижељкују да Орлови нападну Румунију са двојицом нападача - Митровићем и Пријовићем. ''Мени нема битнијих и мање битних играча, сви су ми важни. Зато ротирам и зато ћу и у будућности ротирати'', рекао је селектор… »
Наместило се да сам у 12 утакмица извео увек другачији састав: Крстајић пред Румуне открио да ли ће и 13. пут заредом да…
Телеграф 13.10.2018
Селектор Србије говорио дан пре меча са комшијама. Српски фудбалски репрезентативци у Букурешт су стигли са идејом да потврде добру форму и "полете" још више након победе у Подгорици над Црног Гром 2:0 у оквиру Лиге Нација… »
Вести дана »
Јелена Клеут за Инсајдер: Упркос могућим тешким консеквенцама, грађани не смеју да ћуте (ВИДЕО)
Инсајдер пре 6 сатијош 34 повезане
Кривичне пријаве против Нишлије и Пироћанца због дроге
Медијска кутија пре 47 минутајош 46 повезаних
Шта је трговинска базука: Европа упутила Трампу најјаче претње икада, последице несагледиве
Б92 пре 4 сатијош 86 повезаних