Povezane vesti
Orlovi odradili trening pred duel sa Rumunijom (video)
Telegraf 13.10.2018
Srpski fudbaleri osetili travu na novom velelepnom stadionu u Bukureštu, gde u nedelju od 15h igraju meč sa domaćinom. Fudbalska reprezentacija Srbije na Nacionalnom stadionu u Bukureštu odradila je poslednji trening pred derbi meč sa selekcijom Rumunije… »
1:0, 1:2, 3:2, 4:4, 4:6: Istorijski rezultat i preokret naše reprezentacije protiv Rumuna (video)
Telegraf 13.10.2018
Doduše, tada je naša reprezentacija nosila ime Jugoslavija. Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 15.00 časova igra meč Lige nacija protiv Rumunije, selekcije s kojom se naša selekcija često susretala u prošlosti. Pogotovo iz vremena kada su… »
Srbija na "rumunskom svemirskom brodu", spremnom za EP 2020. godine, igra derbi u Ligi nacija! (foto) (video)
Telegraf 13.10.2018
Na ovom mestu odigrano je finale Lige Evrope, a spreman je i za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Fudbalska reprezentacija Srbije igra derbi meč 4. kola grupe C Lige nacija sa selekcijom Rumunije i to na prelepom Nacionalnom stadionu u Bukureštu. Ono što… »
Hoće li Krstajić ispuniti želju navijačima i fudbalskoj javnosti u Srbiji?
Telegraf 13.10.2018
Svu u nedelju priželjkuju da Orlovi napadnu Rumuniju sa dvojicom napadača - Mitrovićem i Prijovićem. ''Meni nema bitnijih i manje bitnih igrača, svi su mi važni. Zato rotiram i zato ću i u budućnosti rotirati'', rekao je selektor fudbalske reprezentacije… »
Namestilo se da sam u 12 utakmica izveo uvek drugačiji sastav: Krstajić pred Rumune otkrio da li će i 13. put zaredom da…
Telegraf 13.10.2018
Selektor Srbije govorio dan pre meča sa komšijama. Srpski fudbalski reprezentativci u Bukurešt su stigli sa idejom da potvrde dobru formu i "polete" još više nakon pobede u Podgorici nad Crnog Grom 2:0 u okviru Lige Nacija. Najvažniji zadatak za… »
Vesti dana »

Protesti u Srbiji: Pritvor osumnjičenima za napad na "Kobre", studenti za večeras najavili nove proteste
NIN pre 10 minutajoš 42 povezane

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 46 povezanih

„Gde smo ono stali?“: Objavljen večerašnji raspored protesta širom Srbije
Vreme pre 59 minutajoš 5 povezanih

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 20 minutajoš 22 povezane