Povezane vesti
Terzić otkrio dobre vesti: Tijana Bošković se vraća u tim Srbije
Hot sport 13.10.2018
Selektor je istakao da njegove igračice nisu u krizi igre, već u padu kada je reč o motivaciji. Nakon uvodnog niza trijumfa i maksimalnog učinka, srpske odbojkašice su poražene od Japana i Holandije, što ih je malo uzdrmalo. – Mislim da nismo imali krizu… »
Terzić: Ne mislim da smo pali u formi
Novi magazin 13.10.2018
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je danas da će njegova ekipa na fajnal-siksu Svetskog prvenstva igrati sa znatno više motiva i energije, nego što je to bio slučaj u poslednje dve utakmice. "Mislim da nismo imali krizu… »
Terzić: Nismo pali
Mozzart sport 13.10.2018
Tijana Bošković je trenirala i igraće protiv Japana. Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da će njegova ekipa na fajnal-siksu Svetskog prvenstva igrati sa znatno više motiva i energije, nego što je to bio slučaj u… »
Vesti dana »

Kraljevo: Kordon policije razdvaja građane i simpatizere SNS-a ispred prostorija stranke
Beta pre 57 minutajoš 29 povezanih

Beba (1) i muškarac (30) poginuli u sudaru Automobil se sudario sa teretnim vozilom kod Varaždina: Stravična saobraćajna nesreća
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

Nikitović posle +70 protiv Belgije: Izašli smo na teren, išli minut po minut i desilo se
Kurir pre 37 minutajoš 26 povezanih

Očevim stopama - Pecarski stigao kod bivšeg trenera Zvezde!
Sportske.net pre 6 minutajoš 30 povezanih