Povezane vesti
Terzić otkrio dobre vesti: Tijana Bošković se vraća u tim Srbije
Hot sport 13.10.2018
Selektor je istakao da njegove igračice nisu u krizi igre, već u padu kada je reč o motivaciji. Nakon uvodnog niza trijumfa i maksimalnog učinka, srpske odbojkašice su poražene od Japana i Holandije, što ih je malo uzdrmalo. – Mislim da nismo imali krizu… »
Terzić: Ne mislim da smo pali u formi
Novi magazin 13.10.2018
Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je danas da će njegova ekipa na fajnal-siksu Svetskog prvenstva igrati sa znatno više motiva i energije, nego što je to bio slučaj u poslednje dve utakmice. "Mislim da nismo imali krizu… »
Terzić: Nismo pali
Mozzart sport 13.10.2018
Tijana Bošković je trenirala i igraće protiv Japana. Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da će njegova ekipa na fajnal-siksu Svetskog prvenstva igrati sa znatno više motiva i energije, nego što je to bio slučaj u… »
Vesti dana »
Rusija nastavila napade na Ukrajinu, pogođen soliter u Harkovu; Zelenski: Čekamo reakciju SAD
RTS pre 1 satjoš 43 povezane
Pet u nizu! Četvrta četvrtina za anale, maestralna Zvezda srušila Hapoel!
Sportske.net pre 14 minutajoš 71 povezana
Zaposleni u TOK protestovali zbog usvojenog seta pravosudnih zakona: "Ozbiljan korak unazad u oblasti vladavine prava"
Newsmax Balkans pre 8 satijoš 23 povezane
Rojters: Preminuo Saif al-Islam Gadafi, sin bivšeg libijskog lidera Moamera el Gadafija
Insajder pre 39 minutajoš 19 povezanih
Oboren rekord, građani žure zbog rokova Narod ubrzao prijave za legalizaciju objekata, evo koliko je stiglo zahteva
Dnevnik pre 3 satajoš 31 povezana