Povezane vesti

Zvezdina kasna odluka napravila problem Feldinu

Zvezdina kasna odluka napravila problem Feldinu

Sportske.net 14.10.2018
Amerikanac koji je tokom leta prešao u Hapoel iz Jerusalima priznao je da je želeo da igra evroligašku košarku. Nije Hapoel iz Jerusalima bio želja Džejmsa Feldina, ali je Amerikanac morao da prihvati iznuđeno rešenji i to zbog, kako kaže, kasne… »
Feldin o rastanku sa Zvezdom: Bilo je problema sa novcem... Bio sam frustriran, želeo sam da igram Evroligu

Feldin o rastanku sa Zvezdom: Bilo je problema sa novcem... Bio sam frustriran, želeo sam da igram Evroligu

Sportski žurnal 14.10.2018
Kasno su odlučili da ne žele da produže ugovor samnom, bilo je to oko 5. avgusta kada su me obavestili - naveo je Džejms. Džejms Feldin, doskorašnji igrač Crvene zvezde, za Tok basket, pričao je o tome kako se obreo u Hapoelu, a dotakao se i… »
‘Bilo je prekasno’: Feldin objasnio zbog čega je želeo da napusti Crvenu zvezdu

‘Bilo je prekasno’: Feldin objasnio zbog čega je želeo da napusti Crvenu zvezdu

Hot sport 14.10.2018
Američki bek-šuter se još jednom osvrnuo na razlog odlaska sa Malog Kalemegdana. Džejms Feldin je, nakon kraha u ABA ligi i osvojene titule šampiona Srbije, prethodnog leta napustio Zvezdu i otišao u Hapoel iz Jerusalima. U intervjuu za… »
Feldin: Zvezda mi dugovala nekoliko plata i kasno odlučila da me ne zadrži

Feldin: Zvezda mi dugovala nekoliko plata i kasno odlučila da me ne zadrži

Mozzart sport 14.10.2018
"Srećan sam sa odlaskom u Hapoel, ali želeo sam da igram Evroligu", rekao je prošlogodišnji bek crveno-belih. Džejms Feldin je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu iz Panatinaikosa, došao je kao veliko ime, ali utisak je da nije pružio baš igre… »

Vesti dana »