Повезане вести
Звездина касна одлука направила проблем Фелдину
Спортске.нет 14.10.2018
Американац који је током лета прешао у Хапоел из Јерусалима признао је да је желео да игра евролигашку кошарку. Није Хапоел из Јерусалима био жеља Џејмса Фелдина, али је Американац морао да прихвати изнуђено решењи и то због… »
Фелдин о растанку са Звездом: Било је проблема са новцем... Био сам фрустриран, желео сам да играм Евролигу
Спортски журнал 14.10.2018
Касно су одлучили да не желе да продуже уговор самном, било је то око 5. августа када су ме обавестили - навео је Џејмс. Џејмс Фелдин, доскорашњи играч Црвене звезде, за Ток баскет, причао је о томе како се обрео у Хапоелу, а… »
‘Било је прекасно’: Фелдин објаснио због чега је желео да напусти Црвену звезду
Хот спорт 14.10.2018
Амерички бек-шутер се још једном осврнуо на разлог одласка са Малог Калемегдана. Џејмс Фелдин је, након краха у АБА лиги и освојене титуле шампиона Србије, претходног лета напустио Звезду и отишао у Хапоел из Јерусалима. У… »
Фелдин: Звезда ми дуговала неколико плата и касно одлучила да ме не задржи
Моззарт спорт 14.10.2018
"Срећан сам са одласком у Хапоел, али желео сам да играм Евролигу", рекао је прошлогодишњи бек црвено-белих. Џејмс Фелдин је прошлог лета стигао у Црвену звезду из Панатинаикоса, дошао је као велико име, али утисак је да није… »
Вести дана »
Ево где можете да гледате уживо ТВ пренос меча Звезда - Војводина у 18. колу Суперлиге Србије
Телеграф пре 1 сатјош 9 повезаних
И данас хладно ,од понедељка пораст температуре и сунчани периоди
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 5 повезаних
Маск позвао на укидање Европске уније након казне за његову друштвену мрежу КС
РТВ пре 7 сатијош 4 повезане
Зеленски: Имао сам значајан разговор са Трамповим тимом; Русија: Европа због санкција изгубила око 1,6 билиона евра
РТС пре 1 сатјош 5 повезаних