Povezane vesti

Novak počistio i Hrvata u finalu, po četvrti put osvojio Šangaj, na korak od povratka na prvo mesto!

Novak počistio i Hrvata u finalu, po četvrti put osvojio Šangaj, na korak od povratka na prvo mesto!

Alo 14.10.2018
Najbolji srpski teniser Novak Đoković i mladi Hrvat Borna Ćorić igraju veliko finale turnira u Šangaju. Novak je plasmanom u finale već obezbedio povratak na drugo mesto ATP liste. 6:4 SET, MEČ! Novak je novi šampion Šangaja. Posle 2012, 2013 i… »
Novak podigao pehar i jednim potezom prema Ćoriću oduševio ceo svet! (video)

Novak podigao pehar i jednim potezom prema Ćoriću oduševio ceo svet! (video)

Alo 14.10.2018
Novak je sa 6:3, 6:4 savladao hrvatskog tenisera Bornu Ćorića u finalu Šangaja i sada je drugi igrač sveta. Nole je po preuzimanju pehara istakao kako mu je Šangaj naročito drag. "Ovo mi je takmičenje u posebnom mestu u srcu. Ovde sam osvojio prvi… »
Đoković: Šangaj mi je otvorio vrata karijere

Đoković: Šangaj mi je otvorio vrata karijere

Sputnik 14.10.2018
Srpski teniser Novak Đoković, nakon što je osvojio trofej na Mastersu u Šangaju, rekao je da je još jednom pokazao koliko voli da igra u tom kineskom gradu. Đoković je bez izgubljenog seta u Šangaju došao do 32. masters titule u karijeri, pobedom… »
Đoković četvrti put šampion Šangaja

Đoković četvrti put šampion Šangaja

Slobodna Evropa 14.10.2018
Srpski teniser Novak Đoković osvojio je u nedelju titulu na masters turniru u Šangaju, pošto je u finalu pobedio hrvatskog tenisera Bornu Ćorića sa 6:3, 6:4. Đoković je tako stigao do svoje četvrte titule u Šangaju, a ukupno 32. trofeja na… »
Nole ekspresno do titule u Šangaju

Nole ekspresno do titule u Šangaju

Noizz 14.10.2018
Novak Đoković je nastavio da dominira svetom tenisa! Posle Sinsinatija i US Opena, osvojio je u nizu i masters u Šangaju na impresivan način, savladavši u finalu Bornu Ćorića sa 6:3, 6:4. Četvrti put u karijeri, a prvi posle 2015. godine, Nole je… »

Vesti dana »