Повезане вести

Новак почистио и Хрвата у финалу, по четврти пут освојио Шангај, на корак од повратка на прво место!

Новак почистио и Хрвата у финалу, по четврти пут освојио Шангај, на корак од повратка на прво место!

Ало 14.10.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и млади Хрват Борна Ћорић играју велико финале турнира у Шангају. Новак је пласманом у финале већ обезбедио повратак на друго место АТП листе. 6:4 СЕТ, МЕЧ! Новак је нови шампион Шангаја… »
Новак подигао пехар и једним потезом према Ћорићу одушевио цео свет! (видео)

Новак подигао пехар и једним потезом према Ћорићу одушевио цео свет! (видео)

Ало 14.10.2018
Новак је са 6:3, 6:4 савладао хрватског тенисера Борну Ћорића у финалу Шангаја и сада је други играч света. Ноле је по преузимању пехара истакао како му је Шангај нарочито драг. "Ово ми је такмичење у посебном месту у срцу… »
Ђоковић: Шангај ми је отворио врата каријере

Ђоковић: Шангај ми је отворио врата каријере

Спутник 14.10.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић, након што је освојио трофеј на Мастерсу у Шангају, рекао је да је још једном показао колико воли да игра у том кинеском граду. Ђоковић је без изгубљеног сета у Шангају дошао до 32. мастерс титуле у… »
Ђоковић четврти пут шампион Шангаја

Ђоковић четврти пут шампион Шангаја

Слободна Европа 14.10.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је у недељу титулу на мастерс турниру у Шангају, пошто је у финалу победио хрватског тенисера Борну Ћорића са 6:3, 6:4. Ђоковић је тако стигао до своје четврте титуле у Шангају, а укупно 32… »
Ноле експресно до титуле у Шангају

Ноле експресно до титуле у Шангају

Ноизз 14.10.2018
Новак Ђоковић је наставио да доминира светом тениса! После Синсинатија и УС Опена, освојио је у низу и мастерс у Шангају на импресиван начин, савладавши у финалу Борну Ћорића са 6:3, 6:4. Четврти пут у каријери, а први после… »

Вести дана »