Повезане вести

СПС бира ново руководство 22. децембра

СПС бира ново руководство 22. децембра

РТС 14.10.2018
Социјалистичка партије Србије изабраће на Конгресу 22. децембра ново руководство: председника, главни одбор, статутарну и надзорну комисију. То најављује лидер социјалиста Ивица Дачић и открива да ће бити донета политичка… »
Дачић: СПС бира ново руководство на Конгресу 22. децембра

Дачић: СПС бира ново руководство на Конгресу 22. децембра

Нови магазин 14.10.2018
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић најавио је данас да ће Конгрес на коме ће странка бирати ново руководство - председника, Главни одбор, Статутарну комисију и Надзорни одбор, бити одржан 22. децембра… »
Дачић: Волео бих да имам противкандидата на изборима у СПС

Дачић: Волео бих да имам противкандидата на изборима у СПС

Н1 Инфо 14.10.2018
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић најавио је да ће Конгрес на коме ће странка бирати ново руководство - председника, Главни одбор, Статутарну комисију и Надзорни одбор, бити одржан 22. децембра. Одлука о… »
Врх СПС окупио се у седишту странке у Центру Београда Дачић: 22. децембра бирамо руководство, не мењамо програм! (Фото)

Врх СПС окупио се у седишту странке у Центру Београда Дачић: 22. децембра бирамо руководство, не мењамо програм! (Фото)

Курир 14.10.2018
БЕОГРАД - Социјалистичка партије Србије (СПС) ће 22. децембра на конгресу у Центру Сава изабрати председника, главни одбор, статутарну и надзорну комисију, најавио је данас лидер те странке Ивица Дачић. 1 / 11 Фото: Тањуг/Зоран… »
Дачић о конгресу СПС-а крајем децембра и противкандидатима: Бирамо руководство, не мењамо програм (ФОТО)

Дачић о конгресу СПС-а крајем децембра и противкандидатима: Бирамо руководство, не мењамо програм (ФОТО)

Телеграф 14.10.2018
Дачић је рекао да СПС жели да буде модерна социјалдемократска странка која ће, истиче, на следећим парламентарним изборима остварити још боље резултате. Социјалистичка партије Србије (СПС) ће 22. децембра на конгресу у Сава… »
Дачић: Волео бих да имам противкандидата, али ако изгуби мора да оде

Дачић: Волео бих да имам противкандидата, али ако изгуби мора да оде

Глас Западне Србије 14.10.2018
То је још рано. Данас се само доносе одлуке да десети конгрес буде 22. децембра. То мора да буде конгрес промена. А што се тиче кандидата за председника, да будемо реални, не верујем да ће бити више кандидата, ја сам увек позивао… »

Вести дана »